Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ο Εσωεξωλέμβιος υπουργός-κλητήρας.



Μας πάει το άχρηστο κορμί, φουλ για νέο μνημόνιο.
«Η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχει συμφωνηθεί. Τηρούμε αυτή τη δέσμευση», λέει χαρακτηριστικά ο δήθεν υπουργός Οικονομικών Τσακαλώτος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt. Όπως διευκρινίζει ο υπουργός, η Αθήνα αντιλαμβάνεται ότι για πολλές χώρες η συμμετοχή του Ταμείου είναι εκ των ων ουκ άνευ.
«Ο Αλεξάντερ Στουμπ από τη Φινλανδία, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ από την Ολλανδία και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατέστησαν σαφές ότι για εκείνους η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι μια μη διαπραγματεύσιμη προϋπόθεση», τονίζει ο έλληνας υπουργός. Αυτή περιλαμβάνει «μια ενεργό συμμετοχή, και στη χρηματοδότηση του τρίτου πακέτου βοήθειας», σύμφωνα με τον ίδιο.
Η δήλωση αυτή του απλού κλητήρα Τσακαλώτου έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο Τσίπρας, αναφέρει τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων dpa, υπενθυμίζοντας ότι ο Τσιπρας είχε τονίσει ότι η οικονομική συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα «δεν είναι απαραίτητη»…..αλλά ως γνωστόν μια κωλοτουμπα τον μήνα τον διατηρεί σε φόρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...