Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Προσοχή στους δρόμους. Συνεχίζετε ο χιονιάς στην Κρήτη.




Επιμένει και σήμερα η κακοκαιρία στο νησί με θερμοκρασίες που κινούνται σε μονοψήφια νούμερα, χιονοπτώσεις σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Κρήτης, που αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα στις μετακινήσεις και έντονες βροχοπτώσεις σε πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές.
Στο Οροπέδιο Λασιθίου χιόνιζε καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας κι από τις 06.00 το πρωί, τα εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν πιάσει ξανά δουλειά. Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι εφικτή η κυκλοφορία των οχημάτων μέσα στο Οροπέδιο αλλά και από το Κράσι προς το Οροπέδιο.
Στα "λευκά" και τα ορεινά του νομού Ρεθύμνου, όπου ο υδράργυρος έχει πέσει κάτω από το μηδέν και χιονίζει!
Στα δύο μέτρα έχει φτάσει το χιόνι στον Ομαλό, ενώ τη νύχτα έκλεισε το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Χανίων, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης. Νωρίς σήμερα το πρωί, τα εκχιονιστικά μηχανήματα έβαλαν και πάλι μπροστά τις μηχανές προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.  Ξεπερνά τους 40 πόντους το χιόνι στ ' Ανώγεια. Οι δρόμοι προς Ηράκλειο και Ρέθυμνο είναι ανοιχτοί. Τα μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν από το Γωνιανό φαράγγι, μέχρι την Αξό, 24 ώρες το 24ωρο, όπως διαβεβαιώνει ο δήμαρχος.
Η ΕΜΥ προβλέπει, για σήμερα στην Κρήτη, νεφώσεις με χιονόνερο η χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...