Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η….Σκύλλα.Απανωτά χτυπήματα από το εσωτερικό και το εξωτερικό δέχθηκε η Μέρκελ μετά την επίθεση στη Χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο.
Ο Ολλανδός πολιτικός, βουλευτής και αρχηγός του αντι-Ισλαμικού κόμματος «Partij voor de Vrijheid», Γκερτ Βίλντερς, σε μήνυμά του στο Twitter έδωσε τη σοκαριστική φωτογραφία όπου η Μέρκελ εμφανίζεται βουτηγμένη στο αίμα.
Ο Βίλντερς επίσης αναδημοσίευσε ένα άλλο tweet όπου, εκτός την Γερμανίδα Καγκελάριο κατηγορεί τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μάρκ Ρούτε και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες για την κρίση των προσφύγων.
Είπε: «Η Μέρκελ, ο Ρούτε και όλοι οι άλλοι δειλοί ηγέτες έχουν αφήσει στο τσουνάμι του Ισλάμ, αυτούς που ζητούν άσυλο και στους τρομοκράτες με τις πολιτικές των ανοικτών συνόρων τους.»
Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπις, δήλωσε ότι η Καγκελάριος φέρει την ευθύνη για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στη γερμανική πρωτεύουσα, όπου ένα φορτηγό σκότωσε 12 ανθρώπους. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι μετανάστες δεν έχουν θέση στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...