Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Παραπέμπεται ο Καρατζαφέρης για ανακριβές πόθεν εσχες.



Εστάλη στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Η Βουλή αποφάσισε εν μέσω εορτών να δώσει αύριο στη  δημοσιότητα  τα  πόθεν έσχες των Βουλευτών,  των τελευταίων δύο ετών 2014 και 2105.
πό  τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει οι  υπηρεσίες της Βουλής προκύπτει ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν υπέβαλε τις απαιτούμενες δηλώσεις και για τον λόγο αυτό η Επιτροπή διαβίβασε τον σχετικό φάκελο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών για το αδίκημα της μη υποβολής πόθεν έσχες. 

Στον Εισαγγελέα Εφετών διαβιβάστηκε ο φάκελος του Γιώργου Κρατζαφέρη, πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρώην βουλευτής, για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης (αρθ. 98 παρ. 1 ΠΚ και 6 παρ. 2 και 3 ν. 3213/2003 ως ισχύει).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρνιακος σημερα στον ΑΝΤ1. Ο,τι πεφτει στην Αθηνα απο σημερα θα ειναι χιονι. Βγειτε να παιξουμε λασπολουτρα, θα ερθει και το χιονι αφου το ειπε ο Αρνιακος.

Ανώνυμος είπε...

Καί άλλες φορές τόν έχουν παραπέμψει γιά παρόμοια θέματα , μά τίποτα.....
Απλά , λίγο κλωτσάει γιατί (είναι υπό εποπτεία...) καί τόν συνετίζουν τραβώντας του τό αυτί μ αυτό , οί Ιουδαίοι πάτρωνές του .

Ανώνυμος είπε...

Το πε στο Βοσπορο το περιστερι ....Καθαρμα εισαι, καρατζαφερη ..... ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ! ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. Θα τα παρεις μαζι σου φαινεται ....

Ανώνυμος είπε...

Ουλοι χερι-χερι
ουλοι μαζι του
μεινανε μονο
οι χαζοι & οι φελοι
απ'την πατατα την πολυ
τον επιασε τσιρλι πιπι
εβηχε εχεζε εκλανε πολυ
την κατερινα φλομωσε απ'το πολυ κλανι
ατιμο πτηνο δεν ημπορουσεs
να φραξειs τον πρωκτο;
πωs τα καταφερεs να τον
εχεσειs τον βαψωμαλλια αυτο;;;
Υ.Γ οι κακκιεs γλωσσεs λενε οτι κατεληξε στην κατσαρολα...με πατατουλεs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...