Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μούγκα στην στρούγκα. Τους ήρθε… κουτί η «δολοφονία»… του δολοφόνου.



Απομένει να δολοφονηθεί ο δολοφόνος, που δολοφόνησε τον δολοφόνο. Θυμίζει λίγο….Kέννεντυ η ...οχι ;
 Υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργάνωσης διανέμουν λίστα με όλες τις ρωσικές πρεσβείες και χαρακτηρίζουν «ήρωα» τον εκτελεστή . Σχεδιάζουν νέες φονικές επιθέσεις
Λίγες ώρες μετά τη φονική επίθεση κατά του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ, νέες πληροφορίες προκύπτουν σχετικά με τον εκτελεστή του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 22χρονος αστυνομικός Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς πριν ανοίξει πυρ κατά του πρεσβευτή και των υπόλοιπων παρευρισκόμενων στα εγκαίνια έκθεσης, φώναξε συνθήματα υπέρ της Συρίας.

Μιλώντας στα αραβικά είπε: «Ορκιστήκαμε στον Μωάμεθ να πεθάνουμε σαν μάρτυρες. Είναι εκδίκηση για τη Συρία και το Χαλέπι», ενώ στα τουρκικά πρόσθεσε: «Μην ξεχάσετε το Χαλέπι. Μην ξεχάσετε τη Συρία. Δεν θα είστε ασφαλείς. Μόνο το πτώμα μου θα μείνει εδώ».

Εντούτοις, πριν πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών, ο 22χρονος φέρεται να φώναξε: «Υπακούμε στη διαταγή για τζιχάντ», σύνθημα το οποίο ακουγόταν από τα μέλη της πρώην συμμάχου της Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα.

Πράγματι, μετά το τρομοκρατικό «χτύπημα» οργανώσεις που δηλώνουν πίστη στην Τζαμπάτ Φατάχ αλ Σαμ, δηλαδή Μέτωπο για την Απελευθέρωση του Σαμ (Συρία), όπως ονομάζεται πλέον το Μέτωπο της Αλ Νούσρα, επικρότησε την πράξη του δολοφόνου.

Την ίδια στιγμή, εκφράζονται φόβοι για νέες επιθέσεις κατά Ρώσων διπλωματών, καθώς οι ίδιες ομάδες άρχισαν να διανέμουν λίστες με τις ρωσικές πρεσβείες σε ολόκληρο τον κόσμο καλώντας τους υποστηρικτές τους να δράσουν εναντίον πρεσβευτών και αξιωματούχων.

Παράλληλα, λογαριασμοί στο Twitter που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος αλλά και την Αλ Νούσρα χαρακτηρίζουν τον δράστη «ήρωα» καθώς «δεν έμεινε άπραγος την ώρα που μουσουλμάνοι στο Χαλέπι και τη Συρία σφαγιάζονται».
protothema.gr





 






Είπαμε… κο..κο..κο..κο..κο.. κοκο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τό κό κό κό στό τέλος , είναι προσθήκη από εβραιοειδές !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...