Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ο ….διαστασιούχος και η …«σπιτωμένη γκόμενα»..
Ο Κούλης παρότι εξετέθη ανεπανόρθωτα από τις αποκαλύψεις αναφορικά με το «πόθεν έσχες» του και το γεγονός ότι σ’ αυτό δεν περιελάμβανε τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Μαρέβας Γκαμπρόβσκι, συνεχίζει την ίδια στρατηγική.
Όπως αποκαλύπτεται λοιπόν, το όνομα και η περιουσία της συζύγου του (ακίνητα και καταθέσεις) δεν υπάρχουν ούτε στα δύο τελευταία «πόθεν έσχες» που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Βουλής, παρότι είναι υποχρεωμένος να τα συμπεριλάβει όπως άλλωστε πράττουν και οι συνάδελφοί του.
Επικαλείται για την απουσία του ονόματος της συζύγου ότι βρίσκονται σε διάσταση, πράγμα το οποίο ισχύει μόνο για τη φορολογική δήλωση, αλλά σε καμιά περίπτωση για τη δήλωση «πόθεν έσχες». Κι αυτό γιατί αφ’ ενός ο νόμος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και αφ’ ετέρου για το «πόθεν έσχες» δεν συμπληρώνονται με σκοπό τη φορολόγηση της περιουσίας, αλλά για τη γνωστοποίησή της.
Έτσι με αυτή την πρακτική ο εκάστοτε πολιτικός, βουλευτής ή αρχηγός κόμματος, θα μπορεί να επικαλείται διάσταση με τη σύζυγό του για να μην συμπεριλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία -που βρίσκονται στο όνομά της- στη δήλωση «πόθεν έσχες» του.
Λόγου χάρη, αν κάποια σύζυγος βουλευτή έχει αποκτήσει παράνομα περιουσιακά στοιχεία, τότε με την πρακτική της διάστασης μπορούν αυτά τα ακίνητα να μην δηλωθούν στο «πόθεν έσχες» και αφού πωληθούν και εισπραχθεί το ανάλογο κέρδος, τότε ο η διάσταση παύει να υπάρχει. 

Δηλαδή είναι η «σπιτωμένη γκόμενα» του; Για να ξέρουμε και τι λέμε.4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ζωντοχήρες κάνουν και ωραίο κρεβάτι.

Ανώνυμος είπε...

Έχει και κάτι χειλάρες…

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα ειδες πως σε φτιαχνει;
Μιχαλολιακος μεσα σε ενα χρονο 200.000 ευρω βουλευτικη αποζημειωση μαζι με τη συζυγο του, κατσε εσυ και παλευε μερα νυχτα με τον κωλομισθο σου να δεις χαϊρι.

Ανώνυμος είπε...

Δειτε τι εκανε ο Γ.Καρατζαφερηs για να σβησει τα ιχνη των λογαριασμων του...
www.bankwars.gr/?p=260015
21/12/2015-Το ΙΑ Τριμελεs Πλημμελειοδικειο τηs Αθηναs επεβαλλε στον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη ENA XΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ!!!!!που κριθηκε''ενοχοs για ανακριβη δηλωση ποθεν εσχεs''που αφορα ποσον 1.650.000 εκ ευρω που κατειχε μεσω εξωχωριαs εταιριαs του(offshore)
Παραπεμπεται ο Καρατζαφερηs για ανακριβεs ποθεν εσχεs!
ixnos.blogspot.gr/2016/12/blog-post_195.html
εχει και την αναστολη.....
Master Quiz:οι τρειs τρυπιεs κυλοτεs.....
α)η αλοιθωρη αποβολη με το πουρο για ολεs τιs χρησειs
β)η θεια παναγιωτα καταλινα μητρουλα ξεκολιδου
γ)βαψωμαλλιαs παρ'ολιγον διγαμοs τηs κατεριναs πωλητηs κολλαγονων
Y.Γ Οπωs λεει και ο πανοπουλοs ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...