Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Όλοι οι δρόμοι του πλανήτη, οδηγούν στην …Λέσβο - Μυτιλήνη.



Μόνο οι… Εσκιμώοι την… αγνοούν.
Εντυπωσιάζει η εθνική καταγωγή των τελευταίων λαθρομεταναστών που έφτασαν στη Λέσβο, από το πρωί της περασμένης Κυριακής έως και χθες Δευτέρα. Από αυτούς 11 είναι Λατινοαμερικανοί και συγκεκριμένα οκτώ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, και από ένας από την Κούβα, τη Βενεζουέλα και τη Χιλή! Μόλις 12 είναι Ασιάτες, εννέα από το Αφγανιστάν και τρεις από το Πακιστάν.
Όλοι οι υπόλοιποι 145 είναι Αφρικανοί, γεγονός που σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές μεταφράζεται σε ύπαρξη ενός οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος μεταφοράς οικονομικών μεταναστών από την Αφρική στην Ευρώπη που έχει ενεργοποιηθεί στη Τουρκία και μεταφέρει κόσμο σε αυτήν διαμέσου των νησιών του Αιγαίου.
Ειδικότερα, από τους 145 λαθρομετανάστες που καταγράφηκαν, οι 38 είναι από το Κονγκό, 34 από την Αλγερία, 20 από την Ερυθραία, 11 από τη Σιέρα Λεόνε, 10 είναι Αιθίοπες, οκτώ από τη Ζιμπάμπουε, πέντε από την Τυνησία, τέσσερις από την Ακτή του Ελεφαντοστού, από τρεις από τη Γκάνα, το Μαρόκο και το Νίγηρα, δυο από το Μάλι και από ένας από τη δυτική Σαχάρα, το Καμερούν, τις νήσους Κομόρες, τη Μπουρκίνα Φάσο,






- *"Ίτε παίδες Ελλήνων, ίτε παίδες βαρβάρων" και τα δύο μαζί δε γίνεται Κούληηηη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρονια Πολλα Καλα και Γεματα Θαλπωρη οσο γινεται να γιορτασετε τα Χριστουγεννα.
Και επειδη οι μερες ειναι σκατενιες οχι λογω καιρου, δεν ειναι για ξεσαλλωμα οπως τα προηγουμενα χρονια, ακουστε το παρακατω κομματι για να σφιγγουν οι κωλοι σιγα σιγα ετσι για να μη ξεφευγουμε απο την πραγματικοτητα οχι τιποτε αλλο.
Today is a good day to die- Manowar

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδεσμος με τον Κουλη οδηγει στο Σκεφτομαστε Ελληνικα και απο κατω εχει λεζαντα το Merry Christmas γαμω τον ξενοφερτο πατριωτισμο τους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...