Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο? Χιόνισε στην… ορεινή Κρήτη;



Εάν τους ακούει κάποιος θα νομίζει ότι οι Κρητικοί δεν έχουν ξαναδεί χιόνι. Μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις ότι χιόνισε στα Ανώγεια ,στα Λευκά όρη ,στον Ψηλορείτη και πάει λέγοντας. Τι λέτε ρε σοβαρά; Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο.  
Στα 40 εκατοστά το χιόνι - Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων, κι αυτό με μεγάλη προσοχή - Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
 Σε πλήρη εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας στην Κρήτη. Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε σε πεδινές και παράκτιες περιοχές όπως για παράδειγμα στο Ηράκλειο, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται σε μονοψήφιο νούμερο, ενώ στα ορεινά χιονίζει ακατάπαυστα.
Σοβαρά είναι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο Οροπέδιο Λασιθίου, με τα συνεργεία της ΔΕΗ να καταφέρνουν να λύσουν το πρόβλημα με την εκτεταμένη διακοπή ρεύματος τελικά λίγο μετά τις 19.30, μετά κι από θύελλα διαμαρτυριών. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στο χιόνι, η κατάσταση στο Οροπέδιο Λασιθίου διατηρείται υπό έλεγχο, με το χιόνι, αυτή την ώρα, να φτάνει περίπου τα 40 εκατοστά. Η κίνηση από το Ηράκλειο γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ εντονότερο είναι το πρόβλημα από την πλευρά του Λασιθίου, όπου δε σβήνουν οι μηχανές των εκχιονιστικών μηχανημάτων. «Δεν αφήνουμε να κλείσει ο δρόμος» δήλωσε ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Κόκκινος, ο οποίος ανέφερε ότι «Το έχει στρώσει» ακόμη και μέσα σε κάποια χωριά του Μυλοποτάμου. Επίσης, εφίστησε την προσοχή στους οδηγούς, αλλά και κτηνοτρόφους των χωριών Λιβάδια, Ζωνιανά και Άγιο Μάμα, καθώς εκεί οι δρόμοι είναι κλειστοι.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ανακοινώνει ότι λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές του Νομού, όλο το επαρχιακό δίκτυο θα παραμένει κλειστό και οι οδηγοί θα πρέπει να μετακινούνται μόνο σε άκρως απαραίτητες περιπτώσεις και με μεγάλη προσοχή. Παρόλο που μέχρι πριν από μερικές ώρες τα μηχανήματα έδιναν μάχη και κατάφερναν σε κάποιες περιπτώσεις να κρατήσουν το επαρχιακό δίκτυο ανοιχτό, πλέον η σφοδρή χιονόπτωση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον βράδιασε, καθιστώντας δύσκολο το έργο των εκχιονιστικών ανακοινώνεται από την αντιπεριφέρεια ότι όλο το επαρχιακό δίκτυο θα παραμείνει κλειστό.
Εκχιονισμοί θα συνεχίσουν να γίνονται από το Σάββατο με τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.




Κρήτη: Τέλος στους "τσάμπα" απεγκλωβισμούς από τα χιόνια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχολεισαι με τους τηλεμαλακες; Τρεις μερες εχουν περασει απο τη δηλωση του Αρνιακου και ακομη περιμενω να χιονισει. Δυο μερες βροχη εριχνε.
Και μη νομιζεις οτι τον ειδα στην τηλεοραση, στο porn news το διαβασα.

Ανώνυμος είπε...

Παπαριές τών βρωμοβοθροκάναλων γιά νά καλύψουν τόν χρόνο τους.
Τί θα σερβίρουν στό πόπολο ?????????
Τό πόπολο εχει ανάγκη από παπαρίες ......
Εκεί τό κατηντησαν οί εντεταλμένοι τού Ρόθτσιλντ !!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...