Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Πάτα το ρε.. Κίμ.Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών και αύριο, Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ.
Κατ’ εξαίρεση, θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν, από τον επισπεύδοντα.
Ενδεικτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα χορηγούνται άδειες για αναγκαστικούς πλειστηριασμούς μεταξύ ιδιωτών, για εκούσιους πλειστηριασμούς, για πλειστηριασμούς με αντικείμενο διεκδικήσεις από διατροφές ή μισθούς εργαζομένων, για πλειστηριασμούς ευπαθών προϊόντων, τα οποία κινδυνεύουν να καταστραφούν, για πλειστηριασμούς πλοίων, αεροσκαφών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών ή βιοτεχνικών χώρων, ξενοδοχειακών μονάδων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και κινητών πραγμάτων, καθώς και για πλειστηριασμούς με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ, οι οποίοι δεν έχουν αντικείμενο κατοικίες.

Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί. 1783 οι πλειστηριασμοί ηλεκτρονικά χωρίς δικαστική απόφαση .


Κατά τα λοιπά απεργούν οι συμβολαιογράφοι.

Το pronews σήκωσε την παρακάτω ανάρτηση.

Κάποιοι που βλέπουν να χάνουν δουλειά και πελάτες το έριξαν στο ζεϊμπέκικο του στυλ…. πρόκειται για προϊόν ψεκασμού, κ.α Γλαφυρά., γράφοντας…

 Άντε τώρα η υπερχρεωμένη ….γιαγιά μου να βγάλει άκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...