Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Η …ημέρα του… πατέρα




Για να κλέψει κανείς την παράσταση όταν ποζάρει δίπλα στον ισχυρότερο άνθρωπο του πλανήτη θα πρέπει να διαθέτει κάτι ιδιαίτερο.
Κι ο Νίκος Γιαννόπουλος γνώριζε καλά τι είναι αυτό, όταν φωτογραφήθηκε στο Οβάλ Γραφείο δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια: μια βεντάλια.
Xάρις σ’ αυτή τη μαύρη δαντελωτή βεντάλια η φωτογραφία του με το προεδρικό ζεύγος κατάφερε να γίνει viral με διεθνή μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν το ένα μετά το άλλο την είδηση: «Μια άγρια πόζα», έγραψε η Daily Mail. «Kαθηγητής ΛΟΑΤ χρησιμοποιεί βεντάλια σε φωτογραφία με τον Τραμπ», τιτλοφόρησε το άρθρο της η USA Today...
Όπως δήλωσε ο ίδιος αργότερα στο NPR ο Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη βεντάλια και τη χαρακτήρισε «στιλάτη» αλλά το προσωπικό του Λευκού Οίκου είπε στον Γιαννόπουλο να την κρύψει. Εκείνος, όμως, την κράτησε στο πλάι μέχρι να έρθει η ώρα της φωτογραφίας.
«Ρώτησα τον πρόεδρο: “σας πειράζει να χρησιμοποιήσω τη βεντάλια στη φωτογραφία;”. Κι εκείνος είπε: “Εμπρός, κάντο!” Έτσι άνοιξα τη βεντάλια μου και πήρα την πόζα μου», είπε για το περιβόητο πλέον ενσταντανέ...


O Άνθιμος ανακοίνωσε αγρυπνία και προσευxή... - ... για να "ξορκίσει" τους ομοφυλόφιλους και το Pride...

 

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ – ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...