Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Και εμείς θα μείνουμε με την γκέι Μακεδονία του …Μπουτάρη;



Οι πρώτες προτάσεις για τον συμβιβασμό στην ονομασία του γειτονικού κράτους των Σκοπίων πέφτουν ήδη στο τραπέζι, ενώ ο Νίκος Κοτζιάς προγραμματίζει επίσκεψη στην ΠΓΔΜ στα τέλη Αυγούστου.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Real  η Αθήνα προτείνει στο παρασκήνιο το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη», εκτιμώντας ότι ο γεωγραφικός προσδιορισμός αποκλείει τα αλυτρωτικά αιτήματα της γειτονικής χώρας.

Ως εναλλακτική πρόταση επανήλθε και το όνομα «Δημοκρατία των Σκοπίων», που όμως η ΠΓΔΜ είχε αποκλείσει στο παρελθόν.

Αρμόδιες κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι το θέμα του ονόματος των Σκοπίων θα συζητηθεί μετά τις γερμανικές εκλογές καθώς όπως τονίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί μόνο από τις ΗΠΑ, καθώς το Βερολίνο παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή.

Καθοριστική για τις εξελίξεις στην περιοχή θα είναι και η επίσκεψη του γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στα Σκόπια  μέσα στο καλοκαίρι.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηγα να παρω ενα κρασι Μοσχοφιλερο και το πρωτο μπουκαλι που βρηκα μια αγνωστη μαρκα τελειως το πηρα. Μου λεει ο αδερφος μου να ρε εχει και Μοσχοφιλερο του Μπουταρη (και καλα επωνυμη ετικετα) και πεταω φιλε μου ασυναισθητα κατι αθυροστομα πουστηρληκια οταν ακουσα για Μπουταρη γυρισαν ολοι και με κοιταζαν σαν μαλακες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρότσιλντ όταν θέλει νά καταστρέψει γρήγορα καί ολοκληρωτικά ένα κράτος έθνος ανεβάζει κυβέρνηση θολοκουλτουριαραίων αριστερών καταβολών .
Τή δεξιά θολο-παπάρα τή χρησιμοποιεί γιά τόν ίδιο λόγο αλλά γιά περισσότερο χρόνο (σαδομαζωχισμός..). Καί οί δύο είναι τού ίδιου μπαμπά παιδί .
Τά υπόλοιπα είναι γιά ευρεία κατανάλωση από αφελείς καί βολεμένους .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...