Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Μας έπνιξαν τα σκουπίδια της πόλης , και της πολιτικής.



Οι εργαζόμενοι στους δήμους αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, απορρίπτοντας τη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, ενώ η κατάσταση με τα σκουπίδια στους δρόμους είναι πλέον αφόρητη.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεδρίασε το πρωί της Κυριακής και αποφάσισε ομόφωνα να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, τουλάχιστον έως την Πέμπτη, όπως είχε αποφασιστεί την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι εκτιμούν ότι η νομοθετική ρύθμιση δεν καλύπτει τους συμβασιούχους, επιμένουν στη μονιμοποίησή τους και ζητούν από την κυβέρνηση να μην την καταθέσει στη Βουλή τη Δευτέρα.
Μάλιστα, όπως δηλώνουν, τη Δευτέρα θα παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση, για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Ακόμη, ζητούν από την κοινωνία να καταλάβει ότι η κυβέρνηση δημιούργησε αυτή την κατάσταση με τους χειρισμούς της. Ομως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, από τη Δευτέρα θα εντείνουν την αποκομιδή απορριμμάτων σε ευαίσθητους χώρους, όπως νοσοκομεία, προκειμένου να μην υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα με τη δημόσια υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...