Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ο πολυάσχολος – αμελής Χαρδούβελης.



Λογικό να μην έχει χρόνο να ασχοληθεί με το πόθεν έσχες του ο Γκίκας Χαρδούβελης, αφού το καθημερινό πρόγραμμα του ήταν τόσο βεβαρημένο με τα δεκάδες εμβάσματα (όλα κάτω από 10.000€  για να μην ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ελέγχου της ΤτΕ) προς το εξωτερικό.
Ο πρώην υπουργός δεν είχε γνώση ότι από τη θέση του συμβούλου, ήταν υπόχρεος για την υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης. Την απαλλαγή του Γ. Χαρδούβελη ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός έσπευσε να μάθει κι έκανε αμέσως κινήσεις να καταθέσει δήλωση πόθεν εσχες. «Από τον έλεγχο δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο. Ούτε από τη Βουλή ούτε από την έρευνα των αρχών. Δεν υπήρχε δόλια προαίρεση αλλά αμελής συμπεριφορά. Πρέπει να μείνει ατιμώρητος ενόψει αυτού του γεγονότος».
Οπερ και αθωώθηκε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειδα χθες τη φωτογραφια με τον αντιχριστο αρχιτσατσο που ειχε κρυμμενο το ΣΤΑΥΡΟ στην τσεπη και αναρρωτιωμουν με πιο Μασσωναριο να συναντηθηκε.
http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/06/ieronomis-mitsotakis-newb.jpg

Σημερα λυθηκε η απορια μου.
http://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/604975_volta-sto-kentro-tis-thessalonikis-gia-ton-mp-netaniahoy-foto-vinteo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...