Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ρε Πολάκη….Επιβεβλημένο είναι να …δοκιμάζει την κουμπάρα ο κουμπάρος, αλλά το κάνει;



Για…πες…για πες.
«Επιβεβλημένους» χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τους πυροβολισμούς στον αέρα «συγκεκριμένες στιγμές σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια ή την ευρύτερη κοινότητα» με αφορμή τα σχόλια που προκλήθηκαν από την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου και τον δείχνει να πυροβολεί στον αέρα.
Αρχικά ο κ. Πολάκης, απαντώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι από σκοπευτήριο αλλά από εκδήλωση το 2009 όταν ως πρόεδρος της Ένωσης απανταχού Σφακιανών δώρισε στο δήμο Σφακίων ένα πλωτό ασθενοφόρο.
«Η φωτογραφία είναι από το γλεντι που ακολούθησε από το δήμο Σφακιων σε ταβέρνα στο λιμάνι στη χώρα Σφακιων, που την ανέβασε στο δίκτυο κάποιο μέλος των συλλόγων φουσκωτών που συνόδεψαν το Σκάφος στο ταξίδι .Οι βολές είναι προς τη θάλασσα και προφανώς δεν είναι περίστροφο» γράφει ο κ. Πολάκης.
Στη συνέχεια επιχειρώντας να εξηγήσει τον όρο «επιβάλλεται» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για οικογενειακή παράδοση με όπλα που «δεν ήταν αγορασμένα από λαθρεμπόριο,  ούτε επιδεικνύονταν σε γλέντια ,ούτε πυροβολούσαν άσκοπα. Διαφυλατταν τη ζωή τους όπως και σε άλλες γενιές πιο πριν παλεύοντας ενάντια στον κατακτητή ,παλεύοντας για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ !!!».
«Το αν μου» αξίζουν τ άρματα να τα βαστώ» θα το αποφασίσει ο λαός στο τέλος της θητείας μας όταν θα έχουμε βγάλει τη χώρα Απ τα μνημόνια και την επιτροπεία» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...