Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Εγινε της γΑΜΑΛ το κάγκελο στην Αθήνα.

Το ταξίδι της γΑμάλ, μίας μαριονέτας ύψους 3,5 μέτρων, η οποία αντιπροσωπεύει δήθεν τα παιδιά-πρόσφυγες θα ολοκληρωνόταν σήμερα στο Μεταξουργείο, έχοντας περάσει από αρκετές ελληνικές πόλεις, ενώ χθες έγινε δεκτή στην Αθήνα με το «Άσμα Ασμάτων » με αφορμή και την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη.

Ωστόσο, όπως έγινε και σε άλλες περιοχές, όπως η Λάρισα και τα Μετέωρα, κάτοικοι της περιοχής Αγίου Παύλου-Μεταξουργείου, ακύρωσαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης με τον τίτλο… «Δεν θα γίνει η πόλη μας Καμπούλ».

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛ – “ΒΡΟΧΗ” ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ – ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

 

Επεισόδια στις συγκεντρώσεις σε Μεταξουργείο και Σταδίου

 

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ! Η Αμάλ περιπλανήθηκε στο κέντρο της Αθήνας...

 

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ... Έπιασαν 16χρονο ξαδερφάκι της ΑΜΑΛ να μεταφέρει παράνομα λαθρομετανάστες...!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να την καψουνε με μολοτωφ να γινει καρβουνο

Ανώνυμος είπε...

Λένε ρατσιστές τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, που βρέθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια, χωρίς να το επιλέξουν, με 45% πληθυσμό αλλοδαπών και από ασφαλείς έγιναν ανασφαλείς και ζουν σε εξαθλιωμένο περιβάλλον, επειδή δεν θέλουν το 45% να γίνει 80%.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, έπρεπε να την κάψουν με μολότοφ να γίνει κάρβουνο.
Δεν κατάλαβα δηλαδή, αναρχικοί που αμφιβάλλω αν είναι καν Έλληνες να καίνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τα χριστούγεννα ή την φάτνη ανενόχλητοι και εμείς οι Έλληνες να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με την κούκλα των λάθρο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...