Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Νέο έργο.Ο καραγκιόζης υπουργός.

Γεωργιάδης: Θα υπάρξουν ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα -

 

Για έκρηξη ανατιμήσεων προειδοποίησε ο Μπουμπούκος διαπιστώνοντας: «Δεν είναι στη δυνατότητά μας να ελέγξουμε την παγκόσμια οικονομία»

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ, ΨΩΜΑΚΙ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΑΘΑ

 

"Ματώνουν" οι καταναλωτές: Αυξήσεις έως και 50% σε βασικά αγαθά – Πού καταγράφεται εκτίναξη τιμών

 

ΤΟ ΕΙΠΕ (ωμά) ο Άδωνις Γεωργιάδης! «Ο ΚΑΦΕΣ θα φτάσει στα 5 ευρώ...»

 

Είναι η πρώτη φορά που υπουργοί προαναγγέλλουν βίαιες αυξήσεις τιμών στην αγορά

 

Αδωνάϊ προς μιζο-τάκουλο: Θα υπάρξουν ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα αφεντικό, τους ξεσκίζω - κι εγώ - όσο μπορώ, ανελέητα... Ή αυτοί ή εμείς...

 

«Έχουμε κυβέρνηση Καρατζαφέρη»...

 

Η άλωση της (Νέας) Δημοκρατίας


Ο χαζοΚούλης έχει καλούς συμβουλάτορες. Σου λένε βάζουμε τρείς φασίστες στα καίρια υπουργεία εσωτερικών, ανάπτυξης και υγείας , έναν κομμουνιστή στο υπουργείο ραβδουχίας- προσταcίας του πολίτη ,  και έναν πασοκατζή στο πολιτικής προσταcιας κ.λπ  και εμείς ως κεντρώοι δεν έχουμε καμία ευθύνη εάν τα κάνουν σκατά.Σας δέρνουν; Οι κουμμουνιστές φταίνε. Καιγόσαστε η πνίγεστε; Oι πασοκατζήδες φταίνε. Δεν έχετε να φάτε η χάσατε τις δουλειές και την υγεία σας οι ακροδεξιοί φταίνε.   .

 

Μητσοτάκης: Μετά τα καμένα1,2 εκατ. στρέμματα χαμογελαστός σε συνέδριο για ...τη Διατήρηση της Φύσης…


Δεν μπορεί μας τρολάρουν όλοι ρε πούστη.

Ο Μητσοτάκης γευμάτισε με Μακρόν και Χάρισον Φορντ στη Μασσαλία

Στο γεύμα συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αφορούν τη βιοποικιλότητα, με έμφαση στα δάση, στις θάλασσες και στους ωκεανούς.

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεράσω....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που ο Μητσοτάκης κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος και παρτάρει στη Μασσαλία το είχαμε κάνει κι εμείς στην κηδεία της γιαγιάς μου, που αφήσαμε το σόι να την κλαίει στο σαλόνι κι εμείς τρώγαμε σπανακόπιτες στην κουζίνα κι είχαμε γαμηθεί στο γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Είναι άδικο να λέμε ότι "είναι κυβέρνηση Καρατζαφέρη" όταν όλοι οι άλλοι είναι σημιτοπασόκοι, ποταμίσιοι(παράρτημα του Σημίτη), ξεχασμένοι Δημαρ-ίτες, και κάποιοι από την Δράσυ+φιλελεύθεροι(Σ.Μάνου) και ότι απέμεινε ΝΔ(ποιο νέο-φιλελέ από ποτέ). Ποιο πολύ είναι κυβέρνηση Σημίτη(ΠΑΣΟΚ+ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ+δημαρ-ίτες)& και λίγοι από την ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ. για δεξιό ξεκάρφωμα, κοιτώντας την βάση της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ο καφές θα φτάσει τα 5 ευρώ,η τιμή του ψωμιού θα αυξηθεί κατά 25%! Αύξηση στο ρεύμα κατά 50%!!! Η τιμή της αμόλυβδης ανέβηκε ήδη κατά 30%! Η τιμή του πετρελαίου κίνησης αυξήθηκε κατά 20% ενώ το φυσικό αέριο κατέγραψε αύξηση-ρεκόρ κατά 73%!! ΒΖΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...