Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Οι ομοφυλόφιλοι νίκησαν τον κορωνοϊό!

Χθες κατατροπώθηκε ο κορωνοϊός! Δεν τολμάει να εμφανιστεί όπου υπάρχουν ομοφυλόφιλοι!

Να γίνουμε όλοι κι όλες ομοφυλόφιλοι! Χθες στην Αθήνα το Athens Pride 2021, όπου δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός! Οι "ειδικοί" αποφάσισαν: Τα πανηγύρια στα μικρά και μεγάλα χωριά μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ, περιορισμοί σε γάμους, βαφτίσια! Οι "ειδικοί" αποφάσισαν: Το Athens Pride 2021 επιτρέπεται (α... και το φεστιβάλ της ΚΝΕ του Κουτσούμπα επιτρέπεται για τους "ειδικούς)!

Υ.Γ. Βέβαια, μην πάει το μυαλό σας πως οι "ειδικοί" έδωσαν το ελεύθερο γιατί χορηγός ήταν και η αμερικάνικη πρεσβεία... Οι λόγοι είναι "επιστημονικοί": Οι ομοφυλόφιλοι νίκησαν τον κορωνοϊό!

sibilla-gr-sibilla

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί έχουν κατακτήσει τη συλλογική ανοησία εδώ και καιρό.
Άμα βγαίνει ένα άτομο να δηλώσει ευθαρσώς ότι "τον παίρνει" και ότι έχει συγκεκριμένη σεξουαλική κατεύθυνση και εμφανίζεται ημίγυμνο με την ρουφήχτρα του, φαντάσου σε τι ξεπεσμό έχει περιέλθει η κοινωνία μας, "Κοινωνία του κώλου". Δεν είναι διατάραξη της δημοσίας αιδούς να βγαίνει το κάθε παρτάλι ημίγυμνο με σημαίες και μουσικές εκμαυλίζονταν την ελληνική κοινωνία. Βγαίνει η κάθε ¨κουδουνίστρα¨και το κάθε "ξεκούδουνο" να μας πει ότι έχει δικαίωμα στο κώλο του, δεν μπα΄να σου μπαίνει η Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός στο κώλο σας, παρέλαση για ποιο λόγο κάνετε, για τα δικαιώματα των γκέι να υιοθετούν παιδιά. Γιατί το κράτος θα πρέπει να εμπιστευτεί ένα παιδί σε ένα τέτοιο ζευγάρι(2γυναίκες-λεσβίες ή 2 άνδρες-γκέι); Με τι εγγυήσεις για το παιδί;
Δεν υπάρχει κράτος με εθνικά χαρακτηριστικά, όλο το κράτος είναι εναντίον των αυτοχθόνων Ελλήνων, είναι μισελληνικό κράτος.

Ανώνυμος είπε...

παει ενας πουστης στον χασαπη και ζηταει ενα λουκανικο,να το κοψω φετουλες?τον ρωταει ο χασαπης, και ο πουστης..καλε ολοκληρο το θελω τι τον περασες τον κωλο μου κουμπαρα?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου δεν φταινε οι κυβερνωντες και οσοι κυβερνησαν, αυτοι το ελεγαν ξεκαθαρα απο το 1980, αλλαγη αλλαγη, αφηνουμε πισω το παλαιο και προχωραμε στο μελλον, ολοι μαζι στη νεα εποχη...
Ο Ελληναρας παρολες τις προειδοποιησεις απο τους "γραφικους" και τους... συνομωσιολογους, ποτε του δεν ψαχτηκε να δει ή να πονηρευτει. Βολεμενοι ηταν και ειναι στο ατομικο τους συμφερον.
Ποιος γιγαντωσε την διαφθορα; Οι ιδιοι εμεις!
Στο γιατρο φακελακι, στην εκκλησια νταβατζηλικι για να στα αρπαξουν για οτι πιο Ιερο υπαρχει τα Μυστηρια. Αποδειξεις αγορων περιττες, ουτε εκοβαν ουτε εμεις οι ιδιοι τις ζητουσαμε.
Ο Ελληνας μονος του εβγαλε τα ματια του!
Παιδια ημασταν, λυκειοπαιδα, φοιτητες και κοντευει να μας παρει ο χαρος απο γηρας, δες ποιοι ειναι ακομα μεσα στη βουλη. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!
Και τα παιδια αυτων και οχι μονο ειναι στις καλυτερες θεσεις σε ολες τις δημοσιες υπηρεσιες και στα μεγαλυτερα πολυεθνικα funds.
Με το ζορι κρατιεμαι να μην ονοματισω τα κοπροσκυλλα που ειναι ακομη μεσα στη βουλη απο τη δεκαετια του 80.

Ανώνυμος είπε...

Για σένα που μου λές για την δεκαετία του 80, ήμουν πολύ μικρός τότε για να ασχολούμαι με την πολιτική.
Είπαν και αλλαγή, αλλαγή όχι στο εκβιαστή για τον Σημίτη και τώρα ο Σημίτης κυβερνάει. Έχεις δει την ταινία Ji Goe_2, οι κόμπρα απαγάγουν τον πρόεδρο και βάζουν στη θέση του κάποιον που του μοιάζει εμφανισιακά. Η χαρά του Κώστα Σημίτη να μοιάσει ιδεολογικά στον πατέρα του που ήταν αντάρτης του ΚΚΕ στα βουνά, ένα κόμμα θα διαλύσει(τέτοια ζώα που είναι και αυτοί και δεν αντιδρούν καλά να πάθουν), σιγά το δικό του είναι(ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ).Είπες την μαγική λέξη βουλή, για να σε ακούσουν πρέπει να είσαι στην βουλή αλλιώς για όλα τα συστημικά μέσα προπαγάνδας είναι περίπου σαν να μην υπάρχεις. Ποιος είναι αυτός, υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω ταινιες, παρα πολυ σπανια και αν θα δω θα ειναι παλιοτερες ταινιες με ηθοποιους που το ειχαν (Steve Mac Queen, Charles Bronson παραδειγμα)
Τρεις τεσσερεις εχω παραδεχθει οταν φορουσαν κοστουμι, παρατηρησε το εστω απο φωτογραφιες, το αναβαθμιζαν αλητικα το κοστουμι, ο Steve Mac Queen, ο Γιωργος Φουντας ο Νικος Κουρκουλος και στο κυριλε ο Αλεκος Αλεξανδρακης.
Και παρατηρησε ολους αυτους που φορουν κοστουμι, ιδιως πρωθυπουργους βουλευτες και υπουργους, Τιτικες οπως λεει και ο φαφουτης, κοστουμαρισμενες Τιτικες.

Αυτοι που μπορουν πραγματι να βοηθησουν και εχουν οραμα για την πατριδα δεν τους θελει ο ιδιος ο κοσμος! Τους απορριπτει! Να σου αναφερω οσους θυμαμαι και ειναι πολλοι τους οποιους αγννοω...

Σοφιανοπουλος Σωτηρης, τον εσκασαν τον ανθρωπο... Μεγας Πατριωτης.
Χαραλαμπιδης Μιχαλης, πρωην ΠΑΣΟΚος αλλα τους τα εχωσε πολυ ασχημα στο συνεδριο του 1996 και παρατησε τελειως την πολιτικη. Αυτα που τους ειπε τοτε και χαζογελουσε το Προεδρειο τα ζουμε απο το 2009.
Εχει ενδιαφερον να ακουσεις τι ειχε αναφερει τοτε, και ποιοι ηταν στο βαθρο που χαζογελουσαν...
https://www.youtube.com/watch?v=LHH4rXrV7xE
Μανικης Παναγιωτης, Αρτεμης Αννιβας, Μιχαλης Καλογερακης

Ανώνυμος είπε...

Επιστημονικον συμπέρασμα λοιπόν, η Κωλ@τρυπιδα αντέχει,δεν χαμπαριαζει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ξέρω όλους γιατί ήμουν μικρός τη δεκαετία του 80 αλλά θα σου απαντήσω.
Τον Σωτήρη Σοφιανόπουλο με το κόμμα Ελληνισμού, και ιδιοκτήτης της ΧΡΩΠΕΙ και καταρτισμένος πλήρως στον αγροτικό τομέα(&όχι μόνο) με την εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ "ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΡΩΤΩ" τον παραδέχομαι.
Άλλα στα στερνά του ο άνθρωπος έπαθε εγκεφαλικό δεν είχε εν ζωή στενούς συγγενείς και αυτοί οι οποίοι θα έπρεπε να του σταθούν όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑ.Ο.Σ. και δεν το έκαναν(αυτό δεν το λέω εγώ το έχουν πει φίλοι του Σοφιανόπουλου σε τηλεοπτικές εκπομπές άλλων μικρών καναλιών που έβλεπα με τηλεφωνική παρέμβασή τους). Ήμουν φοιτητής τότε και περίμενα τα πρωινά στα κάτω Πατήσια να πάρω το ΚΤΕΛ για την σχολή μου, τον έβλεπα να περπατάει με δυσκολία ήξερα ποιος είναι. Αφιέρωμα είδα μόνο στο μουσικό κανάλι RISE TV από τηλεοράσεως.
Για Χαραλαμπίδη Μιχαήλ τον συμπαθούσα γιατί είχε ένα όραμα και αυτός έφτιαξε κόμμα αστική& περιφερειακή ανάπτυξη αν θυμάμαι καλά, αντιτάχθηκε στο Κώστα Σημίτη(όπως το ίδιο πρέπει να γίνει και σήμερα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βλέπει στο καθρέφτη του τον Κώστα Σημίτη).
Στο τελευταίο του βιβλίο(καλά να είναι ο άνθρωπος να βγάλει και άλλα βιβλία) έδειξε την παρουσίαση το μουσικό κανάλι RISE TV ή το ATTICA TV δεν θυμάμαι έχει πάθει τα τελευταία χρόνια ένα ελαφρύ τικ αλλά το χειρότερο είναι ότι στην παρουσίαση του βιβλίου του περιστοιχιζόταν από 2κομμουνιστές βουλευτές(καθόλου τυχαίο) που προλόγισαν το βιβλίο του.

Ο Λάμπρος Φούντας είναι αναρχικός αντικαπιταλίστης, εναντίον των κάποιων διεθνών οργανισμών, παρότι σε κάποια μπορεί να συμφωνήσω τι δουλειά έχω εγώ με τα εξαρχεία μόνο βιβλιοπωλεία και φροντιστήρια πανεπιστημιακής εκπαίδευσης βλέπω εκεί και τα άλλα δεν με αφορούν.

Τους άλλους δεν τους ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργος Φουντας ο παλιος ηθοποιος. Εισαι πληρεστατα ενημερωμενος. Ο Καρατζαφυρερ τις ιδεες του Σοφιανοπουλου αναμασουσε και το επαιζε ειδημων. Ο μονος που δεν μασησε στις ικεσιες του Καρατζαφυρερ να ενταχθει στο κομμα ηταν το γατονι ο Δημοσθενης Λιακοπουλος και δικαιωθηκε με το περας του χρονου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...