Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Ωχ... παίρνουν σειρά τα παιδάκια ως εργασιακά ζόμπι.

Βολευτής της ΝΔ υπέρ της παιδικής εργασίας: Πρέπει τα παιδιά να πάρουν μία γεύση, μία μυρωδιά

Το βαφτίζουμε «σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό» και καθαρίσαμε. Στη συνέχεια θα πάμε και στον προσχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό τύπου Ινδίας που έχει 200 εκατομμύρια παιδιά να απασχολούνται στο πλαίσιο παιδικής εργασίας..

Επικίνδυνη παιδική εργασία | Φωτογραφικό υλικό

 

Pfizer/BioNTech: Ετοιμάζονται να εμβολιάσουν 5χρονα - Καταθέτουν σύντομα αίτηση


Δημοσιοκάφρος σε μητέρα που δεν θέλει να εμβολιάσει τα παιδιά της: “Έχουμε το δικαίωμα να σας απομονώσουμε”

Ποιος είσαι ρε μεγάλε; Ο....Πινοσέτ; Δεν έχουμε γίνει ακόμη ...Χιλή.

Ταλιμπάν που σου χρειάζεται.

 

Κ.Πουλάς: «Αναγκάζουμε έναν νεαρό πληθυσμό να εμβολιαστεί σύσσωμος με τη βεβαιότητα πως κάποιοι θα πάθουν παρενέργεια»!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

12 χρονών το άλλο και παίζει μπάλα αντί να στρώνει πίσσα κανένα δρόμο να βγάλει μεροκάματο. Καλομαθημένη η νέα γενιά δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Ζηλέψανε την Κίνα φαίνεται. Ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα ότι θα συνναντούσαμε τους απογόνους του κομμουνισμού της Κίνας και της Ρωσίας σε ένα κεντρο(δεξιό) κόμμα που έχει σήμερα μετατραπεί σε κεντροαριστερό(η φωλιά του Σημίτη και τον εκσυγχρονιστών φίλων του). Πλέον οι βουλευτές της ΝΔ ζηλεύουν τον Μάο Τσετούγκ, τον Ιλίτς Λένιν και τον Στάλιν και τα γκουλάγκ. Ρε εσείς εκεί στο κέντρο αφήστε και κάτι να κάνει και η αριστερά και ο κομμουνισμός στην Ελλάδα, τι θα τα κάνουμε τα κόμματα αυτά, θα τα ταριχεύσουμε ή θα βάλουμε στην φορμόλη για να το παίζουν οι ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ότι είναι κομμουνιστές. Να κάνει η ΝΔ όλοι την βρώμικη δουλειά των αριστερών και των κομμουνιστών και μετά να καταδικάζει όλο το πολιτικό σύστημα ως απόβλητοι. Έλεος θα σας κατηγορήσει το ΚΚΕ και τα δύο Μαρξ-Λένιν κόμματα και τα τα δύο Τσότσκι κόμματα της Ελλάδος ότι είστε ρεβιζιονιστές και δεν ξέρω τι άλλο. Αυτή η γ@μημένη χώρα της οποίας έχω την ιθαγένεια(γεννηθηκά εδώ, αυτόχθων από Έλληνες γονείς) και έχω την υπηκοότητα, ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ: Έχουμε μια δεξιά του κ.... που ο Κυριάκος Βελόπουλος ρωτάει τον Ανδρέα Λοβέρδο αν τα λέει καλά. Πες του και εσύ Ανδρέα Λοβέρδο ότι τα λέει καλά ο Κυριάκος Βελόπουλος για να κοιμηθεί ήσυχος το βράδυ.

Ξαναρωτάω, δεξιά υπάρχει; Που είναι η δεξιά; Ποιος ο γλύφτης του Μητσοτάκη, ο Τζημέρος ή γλύφτης του Σαμαρά, ο Κρανιδιώτης ή ο γλύφτης του Καραμανλή, ο Τράγκας;

Ανώνυμος είπε...

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μηχαηλίδου υπέγραψε με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμφωνία όπου και ανοίγει το παράθυρο για παιδική εργασία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...