Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Καλά λέμε οτι έχει σοβαρό πρόβλημα το παιδί.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης 2009 σε παρουσίαση βιβλίου είπε.... “Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ασθενή, του κάθε ανθρώπου να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει”.

 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Σε αναστολή εργασίας 6.412 υγειονομικοί - Εκτός 500 άτομα από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ...

Τα αποτελέσματα της αναστολής εργασίας των υγειονομικών . Το Αρεταίειο αναστέλλει χειρουργεία και εφημερίες!

 

Στα «κάγκελα» υγειονομικοί στις Σέρρες: «6 εκατ. ανεμβολίαστοι είμαστε - Δεν μας θεωρεί Έλληνες ο κ.Μητσοτάκης;»


Η κουλτούρα της covid δεν ενδιαφέρεται να σώσει ζωές.Τους ενδιαφέρει μόνο η επιβολή δύναμης προκειμένου να κάνουν τους ανθρώπους να υποταχθούν σε αυτήν.


Sky News/UK. Από τους 1.644 θανάτους ατόμων ηλικίας 50 ετών και άνω 437 (27%) δεν ήταν εμβολιασμένοι, 128 (8%) είχαν λάβει μία δόση και 1.054 (64%) είχαν λάβει και τις δύο δόσεις!

Εισήχθησαν στα νοσοκομεία 4.374 ηλικίας 50 ετών και άνω, 1.322 (30%) δεν είχαν εμβολιαστεί, 372 (9%) είχαν λάβει μία δόση εμβολίου και 2.651 (61%) είχαν δεχτεί το δεύτερο τρύπημα!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο θελω κοτερα και ελικοπτερα ηταν αυτος που σκοτωθηκε; Αυτη ειναι η μουσικη τραμπ; Ω δεν υπαρχει σωτηρια ρε τι ακουει ο κοσμος εχει αποβλακωθει τελειως μα τελειως. Μητσοτακη βαλτους ολους στη σειρα και πλακωσε τους στα εμβολια μεχρι να βελαξουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει απολύτως τίποτα. Εκτελεί το πρωτόκολλο που υπέγραψε μπροστά στο εβραιομασοναριο που τον έβαλε εκεί που είναι.

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέω εγώ ότι κυβερνάει ο Σημίτης και η παρέα του και εμείς βλέπουμε ένα πρόσωπο που μοιάζει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάποιοι με θεωρούν παράλογο και γραφικό. Πάρτε τώρα και Χρήστο Στεφανίδη, υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ποιο βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται. Από που το ξέθαψε, που ήταν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...