Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Tα καμάρια του Καρατζαφύρερ.

Καρατζαφέρης: Καμαρώνω για τον ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση (Αudio)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Κώστα Αϊβαλιώτη τον βλέπω στην κυβέρνηση της ΝΔ μέσω Θάνου Τζημέρου, θα το ζήσουμε και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

μηπωs λετε για το αστρατευτο φυγοστρατο φυγοδικο πλαστογραφο μπουγατσα-κυδωνιατη τηs κ.νανσυ μπουλντοζαs λετε;
μηπωs λετε για το"στιγμιαιο λαθοs"το μικρο σπυρο τηs ζωηρηs αννουλαs με τον παρ'ολιγο διγαμο πρωην πλανωδιο γαλατα-σανοπωλη;
στην δημοσιογραφικη πιατσα λενε οτι για το υπουργειο πολιτισμου προτεινεται η κ.βενη παλαιοτσιμπουκη...
εκπροσωποs τυπου συζητιεται το ονομα τηs κ.σοφιαs πρωκτοτσιμπουκοδειση...

Ανώνυμος είπε...

Μην γίνεσαι χυδαίος, εξυπηρετητής είναι ο άνθρωπος. Τα παίρνει βρίζει τον Βελόπουλο ενώ κι αυτός πωλητής είναι σαν τον Κ. Βελόπουλο. Λέει ότι ο Βελόπουλος εξυπηρετεί την ΝΔ και αυτός την χαϊδεύει ασχολούμενος με δευτερεύοντα θέματα. Η Ελεύθερη Ώρα είναι κατά Κώστα Αϊβαλιώτη είναι φιλελεύθερη ώρα παρόλα αυτά δεν υπάρχει φύλλο της εφημερίδας που να μην έχει άρθρο του. Έχει εκπομπή μόνιμη στην τηλεόραση παλιότερα στο ΑΡΤ και τώρα το ATTICA με τίτλο σκόπιμα "Εγέρθητι"(για να κλέψει τους συγχυσμένους ψηφοφόρους, όχι δεν είναι ΧΑ, πλιάτσικο κάνει με παρακαταθήκη το πρώην κόμμα του). Ο Γιώργος Καρατζαφέρης του μοιάζει πολύ συντηρητικός ενώ αυτός θέλει συνεργασία κάτω από την ίδια στέγη του Γεωργιάδη(Ένωση Κεντρώων γιος Λεβέντη), με τον Θεοχάρη (πρώην ποτάμι νυν ΝΔ)κλπ . Δεν το κρύβει ότι είναι φιλελεύθερος, το δεξιός πάει, ήταν για όσο υπήρχε ο ΛΑ.Ο.Σ. τώρα είναι μόνο φιλελεύθερος. "Το πιάσαμε το υπονοούμενο μεγάλε, μεγάλε".

Ανώνυμος είπε...

*Μηπωs ο Ερντογαν χρηματοδοτει τον ΛΑΟΣ,την ΑΡΤ Τηλεοραση,τον Καρατζαφερη και τον Μυλωνακη;
*"Πολεμιοs"τηs κατοχηs ΔΝΤ εμφανιζεται ο γελοιοs Καρατζαφερηs,ενω την υπερψηφισε ο ιδιοs:Ευτυχωs δεν εχουμε μνημη χρυσοψαρου!
*Απαλλαχθηκε λογω...Παρασκευοπουλου ο υιοs Καρατζαφερηs!
Master Quiz:"Μπεκατωροκεραταs:"Μπαμπα κανονισε να μαs βαλουν στο ιδιο κελι"

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κανένα άλλο καλό πατριωτικό κόμμα που υπήρχε εκείνη την εποχή; Αν εξαιρέσουμε το κόμμα ελληνισμού του Δημήτρης Σοφιανόπουλου δεν θυμάμαι άλλον(ακόμα και αυτό με το ΛΑ.Ο.Σ. συνεργάστηκε. Ποιον να ψήφιζε κάποιος; Άλλο ότι άλλαξαν μετά. Γιατί ποιος πολιτικός παρέμεινε ίδιος όλα τα χρόνια; Το θέμα είναι να μην είναι εναντίον όσον έλεγε πριν(που συμβαίνει συνήθως).

Ανώνυμος είπε...

οταν εναs εμφανιζεται και λεει εγω φοραω μακρυ σωβρακο...και με την παροδο του χρονου αποκαλυπτεται οτι φορουσε στρινγκ εξ αρχηs;;;ο κοσμοs δεν το ειχε καταλαβει δεν το ηξερε αλλα να μην βγει εναs λιεβεντηs πολιτευτηs-βωλευτηs του και να πει στουs ψηφοφορουs ΠΡΟΣΕΞΤΕ τοιουτοs ειναι μια μασωνοκ@λοτρυπιδα βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ ελαδεμποραs πατριδοκαπηλοs ψευτομπατροιωτησ οφσοροδοξοs ερωτυλοs βαψωμαλλιαs φαρδυs Κ@ΛΟΣ ειναι ΤΡΟΥΠΙΟΣ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...