Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Αμα δεν φτάσουμε τουλάχιστον τις 70.000 δεν λέει.


Από εκεί και πάνω να αρχίσουμε να ανησυχούμε. Εξάλλου είπε ο Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος οτι μπορεί να φτάσουμε και τα 100.000.

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε μόνο 35.580 νέα κρούσματα. Στην Κρήτη είναι 1.576. Πιο αναλυτικά, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου εντοπίζονται 830, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων 424 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου 213, και στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου 109.

Διεθνής διασυρμός για τον Κούλη: «Είναι χειρότερος από όλους τους προκατόχους του»!

 

Γερμανικό ράπισμα σε Μητσοτάκη: «Δημιούργησε βιομηχανία μετακλητών 

 


 

Η Ελλάδα στις χώρες με τις περισσότερες παραβιάσεις δημοκρατικών ελευθεριών στην πανδημία!

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γέλια … μέχρι δακρύων! Ξεχάστε το “Μωυσής”, προβιβάστηκε σε “θεό” … ο Πρωθυπουργός! (Ιλαροτραγικές στιγμές στην Βόρεια Εύβοια)...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΚΑΚΙΑΣΜΕΝΟ του ΚΟΥΛΙ:οποία ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ανέβει σε μπάρα έξτρα προστ."ανεβάζει τα κρούσματα"ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΙΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ301++..ΤΟ ΦΙΔΙΣΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙΙΙΙ ετσι για το γαμωτο απο πεισμα και επιμονη μεχρι τελους, στο τελος θα τα βαλουν στον κωλο τους τα εμβολια

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πως το λεει ο Ζαφειρης, γαμω την καλοσυνη μου; Τρεις απανωτες φορες επιαστη μαλακας ο Ελληνας. Μια με τον Σημιτη και τις πρωθυπουργικες του εξαγγελιες για... ισχυρο Χρηματιστηριο. Ακουσες ποτε κανεναν παιχτουρα απο τοτε να... ξανα μιλησει για... Χρηματιστηριο; Ολοι θυμομαστε πολυ καλα το τι γινοταν με τις παιχτουρες που ειχαν γινει εξπερ στις μετοχες.
Η δευτερη φορα με το λεφτα υπαρχουν που ειχε πει ο αρχιμαλακας και θυμομαστε την πουτσα που κερασε.
Ε η τριτη φορα ειναι η... ελευθερια που θα δωσει ο παλιοπουστας της καταραμενης οικογενειας. Τον βαλαμε τσολια στα αρχιδια μας να μας υποδεικνυει τι ειναι πρεπον και τι ορθον. Γαμω τα μυαλα που σερνει ο κοσμος που παει και ψηφιζει!

Ανώνυμος είπε...

Ότι πει το ΚΙΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ιχνος, δεν πιστευω να περιμενες ευχες για το νεο ετος; Τι ευχες να πουμε μωρε παιδακι μου δεν βλεπουμε τι ζουμε; Ασε να ξεκαθαρισει η ηρα απο το σιταρι και μετα ολες οι ευχες θα ειναι για παρτυ μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...