Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Aρχισε η.... «διασωλήνωση»

 

Στο πλαίσιο της ομιλίας του για τον Προϋπολογισμό, ο κ. Κουρουμπλής μίλησε για χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν, προσθέτοντας ότι είναι ντροπή να λέτε ότι δεν είχε γνώση ο πρωθυπουργός για το έγκλημα που συντελείτο μέσα στις ΜΕΘ. Ποιος θα απολογηθεί για το φίλο μου που χάθηκε, ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ. Κουρουμπλής. Μετά από αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ, ο κ. Κουρουμπλής είπε: Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι.

«Μέσα σ'αυτό το περιβάλλον, δολοφονήθηκαν άνθρωποι, το καταλαβαίνετε, το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα; Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί είναι η πραγματικότητα, είτε σας αρέσει είτε όχι» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κ. Κουρουμπλής
.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από τον ΚΙΝΑΛ στον Τσίπρα για τη διαγραφή του Κουρουμπλή!

 

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ο Π. Κουρουμπλής! «ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ που με διέγραψε ο Τσίπρας; Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν...»

 

Αντιπολίτευση από τα Lidl.

 

Αλέξη, είσαι βλάκας. Έκανες ωραίο δώρο στο Μητσοτάκη. Μια φορά είπε αλήθεια κάποιος από σας και τον διέγραψες. Το θέμα είναι πως αυτά δεν τα λέει μόνο ο Κουρουμπλής, τα άκουσα στο Νοσοκομείο που πήγα, τα λέει ο κόσμος όλος. Δεν τα λένε μόνο οι ψηφοφόροι σου, τα λένε όλοι όσοι δεν είναι βολεμένα βαφτιστήρια ή ηλίθιοι που ψηφίζουν ακόμα τη γαλάζια εγκληματική οργάνωση.

Αν αγόρι μου, δεν θέλετε να κυβερνήσετε, κλείστε το μαγαζί σας, διαλύστε το, να δει κι ο κόσμος τι θα κάνει. Προσωπικά περιμένω από σας τα χειρότερα, αλλά αρκετοί σας πιστεύουν. Γιατί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ ξέρεις; Γιατί έκανε Μνημόνια και γιατί είναι τσόντα της ακροδεξιάς οργάνωσης φονιάδων, παιδεραστών, βιαστών και άλλων εγκληματιών. Η ΝΔ έχει τσόντες, πρέπει να γίνεις κι εσύ μια από αυτές;

Να αφήσουμε τους βλάκες να μιλήσουμε τώρα σοβαρά. Τα βλέπετε. Αντιπολίτευση από τα Lidl. Νομίζουν πως κάτι κάνουν. Κάνουν, δίνουν κώλο στο δικτάτορα. Του ξεπλένουν κι αυτοί το αίμα από τους φόνους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει άγρια τον κόσμο. Δεν είναι η διαγραφή του Κουρουμπλή. Αν ήταν μόνο αυτό δε θα σχολίαζα. Βάζει πλάτη στο να περάσει η κυβερνητική πολιτική. 20.000 νεκροί και κάνουν πως δεν τους βλέπουν! Όλοι τους! Δεν με ενδιαφέρει, αν τους εκβιάζει ο Μητσοτάκης. Σκοτίστηκα, αν θέλουν να φθαρεί κι άλλο και μετά να πάρουν την εξουσία. Που όμως όσο μένει τόσο διορίζει και οικειοποιείται το κράτος. Δεν με νοιάζει, αν θέλουν να συγκυβερνήσουν. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα είναι πολιτικά νεκροί. Το 3% θα είναι άπιαστο όνειρο. Δεν κατάλαβαν γιατί τους ψήφισε ο κόσμος.

Πάντως μόλις έχασαν 10 μονάδες. Όχι στα γκάλοπ, στην πραγματικότητα. Γιατί ο κόσμος φωνάζει «Μητσοτάκη γαμιέσαι» κι ο Τσίπρας, το κωλόπαιδο, βάζει μπροστά τον πισινό του για να το χώσουμε σ’ αυτόν! Από την τσόντα το ΚΙΝΑΛ και τους άλλους τα περιμένει ο κεντροαριστερός ψηφοφόρος. Όμως τώρα βλέπει πάλι την πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο η ΝΔ και οι τσόντες, είναι κι ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόλπο, όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε.

Καλά Αλέξη, αλλά αυτό θα το μετανιώσεις. Αν ήθελες να διαγράψεις τον βουλευτή, έπρεπε να βρεις κάτι άλλο, όχι αυτό. Γλεντάνε οι φασίστες τους ψηφοφόρους σου, συγχαρητήρια. Δεν είναι έγκλημα αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης, δεν είναι δολοφονία να στερείς από τους ανθρώπους τα απαραίτητα; Δε μιλάς «αριστερέ» της ακροδεξιάς. Θα μιλήσουν άλλοι όμως. Θα σου πουν «φύγε» οι δικοί σου μετά τις εκλογές. Και πολύ έκαστες. Γιατί δεν κάνεις ούτε για αντιπολίτευση.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΠΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 18 000 ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥΓΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόβατα πάλι νδ,πασοκ,ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θα ψηφίσουν.μην περιμένετε σωτηρία από Κάτω,θα πεθάνουμε περιμένοντας.

Ανώνυμος είπε...

Οι φονιάδε και οι παιδεραστές προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο?Έχουν ταμπέλα που το γράφει? Και ομιλεί για φονιάδες ο κομμοουνισμός,πατήρ πάντων των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας??? Και από πότε η Ν.Δ. υπήρξε δεξιό κόμμα? Από το ίδιο εργοστάσιο των Χαζάρων δεν ξεπήδησε?

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλο δεκανίκι η νδ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...