Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ.


Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. γνωστοποίησε με δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος.  

Καθώς ο Ν. Ανδρουλάκης είναι το φαβορί στο ΚΙΝΑΛ μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, μεγαλώνει ο γρίφος για το ποιος θα γίνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε περίπτωση οριστικής επικράτησις του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα ορίσει το κατάλληλο πρόσωπο, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Θα πρέπει να γίνει μυστική ψηφοφορία μεταξύ όλων των βουλευτών.

Η φημολογία θέλει ότι ο Γιώργος Α.Παπανδρέου θα είναι ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Κινήματος Αλλαγές, ακόμη και εάν χάσει στον β' γύρο των εκλογών, δεδομένου ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί δεδομένου ότι δεν είναι εκλεγμένος αυτή τη στιγμή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ.Παπανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ν.Ανδρουλάκη πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ως «πολιτικά αναμενόμενη» χαρακτήρισε η πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να ψηφίσει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega κλήθηκε να σχολιάσει και την προτροπή του Ανδρέα Λοβέρδου (που δεν γνωρίζει ούτε το καταστατικό του κόμματος) προς τον Γιώργο Παπανδρέου να αποσυρθεί και να μην διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος. Όμως όλα αυτά είναι άνευ ουσίας αφού και να παραιτηθεί ο δεύτερος υποψήφιος παίρνει σειρά ο τρίτος ο τέταρτος ο πέμπτος και ούτω καθεξής. Εαν τελικά υπάρξει ένας υποψήφιος θα πρέπει να πάρει 51% για να γίνει πρόεδρος.Όλοι αυτοί οι χαμερπείς τύποι με τις «προτάσεις» τους είναι για φτύσιμο.

Όσο για τον Λοβέρδο που ανακοίνωσε ότι θα στείλει τους ψηφοφόρους «του»; Ματαιοπονεί εάν νομίζει πως οι Δεξιοί που τον ψήφισαν θα ξανατρέχουν στην κάλπη…

Απλά ο Κούλης είπε στον Λοβερδο να θα συνταχθεί με την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη ποντάροντας στην αναβίωση του «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μετώπου. Όμως ένα ΚΙΝ.ΑΛ υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη θα «τραβήξει» ψηφοφόρους και στελέχη που είχαν πάει στην Ν.Δ και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Έτσι πάλι σε κουτσό άλογο θα ποντάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...