Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Η Κρήτη... πρωτοπορεί και...πρωτοτυπεί.

Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού στην Ελλάδα. Το κρούσμα εντοπίστηκε στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά . Πρόκειται για έναν άνδρα, ελληνικής καταγωγής που ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Νότια Αφρική και παραμένει στην Κρήτη. Ο ασθενής έφτασε στην Κρήτη στις 26 Νοεμβρίου και στο αεροδρόμιο υποβλήθηκε σε έλεγχο rapid test, το οποίο και ήταν αρνητικό. Στη συνέχεια όμως άρχισε να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα με αποτέλεσμα να υποβάλλεται καθημερινά σε έλεγχο rapid test το οποίο προέκυψε τελικά θετικό στις 29 Νοεμβρίου. Ο μοριακός έλεγχος pcr που ακολούθησε έδωσε αποτελέσματα ύποπτα για τη μετάλλαξη Όμικρον, η οποία επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί. 

Η ιχνηλάτηση των επαφών του έχει ολοκληρωθεί και όλα τα πρόσωπα που σχετίζονται με τον ασθενή ελέγχονται καθημερινά με τεστ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ασθενής ο οποίος παραμένει σε καραντίνα, εξακολουθεί να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. Όλοι τους παραμένουν υπό στενή παρακολούθηση του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο κρητικός που έχει τη μετάλλαξη Ο είναι τριπλά εμβολιασμένος με pfizer.Αυτός ο άνθρωπος με το πιστοποιητικό εμβολιασμού κυκλοφορούσε ανέμελα (και με το δίκιο του) όλη μέρα .Χωρίς ενδεχομένως καν μάσκα και σε κλειστούς χώρους. «Το έμαθα για την Όμικρον από τα κανάλια. Κανένας επίσημος οργανισμός δε με ενημέρωσε. Είμαι εμβολιασμένος και αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ταξίδευα από Νότια Αφρική για Ελλάδα, και μετά Αθήνα – Χανιά. Έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα rapid και pcr τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και μετά, στην τέταρτη ημέρα, βγήκα σε ένα rapid θετικός», ανέφερε ο ίδιος.

 

Χασάπης στην Κρήτη «έσφαξε» τα καθίσματα αυτοκινήτου πρώην υπαλλήλου του επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα

Πάλι «χτύπησε» ο Δασκαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...