Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Μετά από 75 χρόνια θα... μάθουμε την αλήθεια.

Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ζητά από έναν δικαστή να του δώσει 75 χρόνια περιθώριο ώστε να δημοσιοποιήσει  δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο Pfizer και BioNTech, 20 χρόνια περισσότερα από ένα προηγούμενο αίτημα που είχε υποβάλλει ο ίδιος οργανισμός για τα 329.000 και πλέον σελίδες των εγγράφων που αφορούν την χορήγηση αδείας στο εμβόλιο της Pfizer. Ο ίδιος Οργανισμός που ζητεί από τα δισεκατομμύρια των πολιτών να κάνουν υπομονή 75 χρόνια ώσπου να δημοσιοποιηθούν τα σχετικά έγγραφα της αδειοδότησης, την ίδια στιγμή ο ίδιος Οργανισμός χρειάσθηκε μόλις 108 ημέρες (!) για να τα εξετάσει προτού χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο Pfizer-BioNTech. Το νέο αίτημα του FDA προς τον δικαστή είναι να επιτρέψει την παραγωγή περίπου 12.000 σελίδων έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 και 500 σελίδων ανά μήνα στη συνέχεια. Ο οργανισμός, γνωστός ως FDA, είπε στο δικαστήριο ότι μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα από το προβλεπόμενο επιτόκιο των 500 σελίδων ανά μήνα. Αλλά ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πάνω από 59.000 περισσότερες σελίδες από αυτές που αναφέρθηκαν σε προηγούμενη κατάθεση (329.000+59.000), πλησιάζουν τις 400.000 σελίδες!

Αυτό το χρονοδιάγραμμα θα χρειαζόταν τουλάχιστον μέχρι το 2096, είπε ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri, που ασχολείται με την υπόθεση.

Μ.Γκέιτς: «Υποτίμησα πόσο δύσκολο ήταν να πείσω τους πολίτες να εμβολιαστούν - Το 2022 θα το καταφέρω»

 

Σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης κατατέθηκε η τροπολογία στην οποία προβλέπεται η μείωση της διάρκειας της ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης στους 3 μήνες αντί για τους 6 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε την τροπολογία για το πιστοποιητικό νόσησης 


Ψηφίστηκε από ΝΔ-ΚΙΝΑΛ η τροπολογία για τις ποινές στους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά σχολείο


Η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά των προστίμων για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να πω μια δικη μου αληθεια μετα απο πολλων χρονων διαπιστωσεις και ερασιτεχνικης μανιωδους ερευνας και προσωπικου πειραματισμου. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ! ΜΑΚΡΙΑ! ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
Εχω να αρρωστησω απο τα 18 και βαδιζω για τα βαρεια... ήντα με πολλεεεεεςςςςς καταχρησεις ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!
Ο οργανισμος σε προειδοποιει ωρες πριν σε ριξει, αυτο ειναιο de facto! Το θεμα ειναι πως να αποκωδικοποιησεις τα μηνυματα και να λαβεις τα μετρα σου για να μην πεσεις κρεβατωμενος. Εχω βρει πεντε διαφορετικους τροπους, ΠΕΝΤΕ! για να μην ταβλιαστεις.
Ακολουθηστε το ενστικτο σας και την απλη λογικη, μην τα κανετε περιπλοκα τα πραγματα!
Αυτο που μας λενε τα γιατρουδακια ως συνηθως τι ειναι; Πτωση ανοσοποιητικου.....
Την απαντηση ηδη την εχετε!
Σκληραγωγηθειτε και τρωτε/πινετε ζωντανες τροφες! ΦΡΟΥΤΑ, ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ! ΧΥΜΟΥΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ Ω Μ Α ΛΑΧΑΝΙΚΑ! ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΟΥΖΕΣΤΕ! ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΕΣ! ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΤΙ ΠΟ Τ Α ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΝΕΡΟ! ΓΙΑ ΕΝΑ 24 ΩΡΟ!
ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ! Μας εχουν καταντησει μυγιαγγιχτους και με το παραμικρο σας στελνουν στους γιατρους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...