Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Είμαστε όλοι ....εν δυνάμει κανίβαλλοι.

 

Αποκαλύψεις είχε η πρωινή συνέντευξη της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, καθώς εκτός από τις εκλογές μόνο για εμβολιασμένους αναφέρθηκε και σε νεκρά έμβρυα μέσα σε mRNA εμβόλια. 

Σε ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε για το εάν τα εμβόλια mRNA έχουν μέσα νεκρά έμβρυα η Ματίνα Παγώνη απάντησε αυθόρμητα και αμέσως «ναι»

Αμέσως κατάλαβε τι είχε πει και προσπάθησε να το συμμαζέψει θυμίζοντας τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, λέγοντας ότι ναι μεν αλλά και ότι ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει και στο τέλος αφού αγανάκτησε (μάλλον με τον εαυτό της) είπε ας αφήσουμε αυτούς που ξέρουν.

Μ.Παγώνη: «Ναι» τα mRNA εμβόλια έχουν μέσα νεκρά έμβρυα αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε εσείς την τεχνική


 

 Ας δούμε τι λέει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοηθικής   ένας  σοβαρός ιδιωτικός οργανισμός που συμμετέχει σε σεμινάρια και ακαδημαϊκές συζητήσεις ακόμα και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Σε άρθρο του επιβεβαιώνει ότι μια σειρά από φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποιούν κύτταρα που έχουν ληφθεί από έμβρυα μετά από έκτρωση και έχουν τύχει ειδικής επεξεργασίας για τη μελέτη και παρασκευή φαρμάκων, καλλυντικών και εμβολίων. Ειδικότερα για τα εμβόλια του κορονοϊού επισημαίνει ότι η εταιρίες Astra Zeneca, Moderna και Pfizer χρησιμοποίησαν κύτταρα από θανατωθέντα έμβρυα, η μεν πρώτη στο στάδιο του σχεδιασμού όπου γίνονται τα αρχικά πειράματα αλλά και στο στάδιο της τελικής παραγωγής, ενώ η δεύτερη και η τρίτη στο στάδιο της δοκιμής στο εργαστήριο όπου δοκιμάζονται πριν αρχίσει η μαζική παραγωγή τους.

Πράγματι λοιπόν χρησιμοποιήθηκαν ανθρώπινα κύτταρα από εκτρωτικά έμβρυα για τη μελέτη και την παραγωγή του εμβολίου του κορονοϊού. Όμως αυτό ούτε πρωτοφανές ούτε άγνωστο είναι. Είναι δεδομένο πλέον ότι τα ανθρώπινα αρχέγονα κύτταρα χρησιμοποιούνται για ερευνητικούς και προσοδοφόρους λόγους από τη φαρμακοβιομηχανία. Έχει συζητηθεί αρκετά, έχει γίνει θέμα αντιπαράθεσης, όμως η κοινωνία φαίνεται να αδιαφορεί.

Μια κοινωνία που αγνοεί ή αδιαφορεί ; ( Για τα εμβόλια του κορονοϊού και όχι μόνο).


 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ναι κερα Παγωνα δεν καταλαβαινουμε την τεχνικη και ουτε θελουμε,αλλα και εσυ δεν θα καταλαβεις πως θα σου μπει μια ξιφιλογχη στο κρανιο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...