Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κορονοϊός είναι και...μουσικόφιλος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ τα νέα μέτρα! Τέλος η μουσική και οι όρθιοι. Κατ' εξαίρεση έως τις 2 τα μεσάνυχτα το ρεβεγιόν...

Διαβάστε το ΦΕΚ:

fek-metra-korwnoios-1.pdf (1.4 MB)

 

Eστίαση: Τα λουκέτα για χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου είναι προ των πυλών - Άγριο «κράξιμο» στα social media για την κυβέρνηση

 

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ! ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ και τις μετακινήσεις εκτός νομού για την Πρωτοχρονιά...

 

Απόλυτη δυστοπία: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους και lockdown - Θα έχουμε 100.000 κρούσματα» λένε οι δήθεν «ειδικοί»

 

Κ.Αρβανίτης: «Κάτι δεν πάει καλά - Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι»  

 

Ιταλία: Μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες στα μέσα μεταφοράς με νέο διάταγμα

 

5η παγκοσμίως σε κρούσματα η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα και 2η στον κόσμο η πανεμβολιαμένη Κύπρος. Μας κάνατε εθνικά υπερήφανους! Τον πήραμε τον πήραμε τον … κορωνοιό!!!

 

Το Ισραήλ εγκαταλείπει την 4η δόση και η Ισπανία την 3η. Έκλεισε ο κύκλος των χαμένων εμβολίων. Πάνω άρον άρον στην ασυλία της αγέλης μετά την πανωλεθρία του εμβολιακού αδιέξοδου. Εμείς εδώ θέλουμε να επεκτείνουμε την υποχρεωτικότητα για να πάρουμε από τη φίλη μας τη Γαλλία την παγκόσμια πρωτιά κρουσμάτων. Δεν αρκούμαστε στην 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επήλθε Συμφωνία κυβέρνησης-κορωνοϊού να μην κολλάει πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Ανώνυμος είπε...

«διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο που μισθώνεται ή παραχωρείται προς τον σκοπό αυτό, καθώς και διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό χώρο έναντι ανταλλάγματος ή εφόσον αυτές εμπεριέχουν τη μίσθωση εξοπλισμού ή υπηρεσιών μουσικής διασκέδασης» προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εκδήλωση.

Το παραπάνω πρόστιμο αφορά την 1η παράβαση, ενώ για τη 2η παράβαση το πρόστιμο εκτοξεύεται στα 200.000 ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εκδήλωση.

Ανώνυμος είπε...

Πάμε για 30.000 σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑ ΟΥΛΑ!ΚΟΥΛΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΑΑΦΟ!ΒΑ!ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!ΤΕΛΟΣ!ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΤΗΝ ΦΩΝΗ..ΤΕΛΟΣ
🤣🤣🤣🤣🤣.🇨🇺🚁ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΜΠΕΙ ΜΑΚΑΡΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...