Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Τι του λες τώρα αυτού του παλιοπ@ύστη.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπέρδεψε τα λουλούδια στο μυαλό του, παπαρούνα με τον κρίνο. Αυτός όταν άκουγε κρίνο θυμόταν τότε που έτρωγε παπαρούνα και έλεγε ότι όλα μπορεί να είναι δυνατά, αφού αυτός έφτανε σε χάβρα.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα πηγα σε επτα μαγαζια, τα δυο σουπερ μαρκετ. Εδω μονο ΝΔ δημαρχος βγαινει ανεκαθεν. Ο μονος μαλακας που φορουσε ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ μεσα εξω ημουν εγω! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣΚΕΣ; ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!!!! Στα σουπερ μαρκετ φορουσαν, μονη απλη μασκα. Δεν με χαλασε καθολου, ισα ισα εμεινα ευχαριστα καταπληκτος που ημουν ο μονος ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!! Asty nom ia ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΠΟΥΣΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!
Δεν θα σου πω για ελεγχο στα καταστηματα, καταλαβαινομαστε...
Και το ακομη καλυτερο ειδα γονεις, οι πατερες περισσοτερο να συνοδευουν τα παιδια τους για τα καλαντα και το απολαμβαναν σαν χαζομπαμπαδες.

Ανώνυμος είπε...

Εβραίος γνήσιος χαζαροερπαιτοειδες είναι. Δεν συγχωρούν σ εμάς τους χριστιανούς την πιστη μας στον Ιησού Χριστό που ήρθε στον κόσμο και δίδαξε σαν ένας απλός άνθρωπος.
Κατά τους χαζαροερπαιτικους όμως δεν έχει έρθει ακόμα κανένας μεσσίας και θα έρθει λένε ο δικός τους μεσσίας ο αντίχριστος δηλαδή αυτή η παπαριά που φτιάχνουν και είναι ο εγγονός του γιακοβ Ρότσιλντ, που θα υποχρεώσεις λένε όλα τα έθνη να τον προσκυνούν. Μοναδικό εμπόδιο στην έλευση του είμαστε οι Έλληνες και η Ελλάδα Ρα μας. Γιαυτό τόσο μίσος με μνημόνια και μέτρα κατά του κλαρινοιού που είναι εργαλείο τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...