Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

«Χρήσιμοι ηλίθιοι» για το ΝΑΤΟ οι Ουκρανοί.

 

Δεν τα λέει η Μόσχα, αλλά καθηγητής από το Σικάγο.

Η προφητική ομιλία του JOHN J. MEARSHEIMER καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του R. Wendell Harrison στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το 2015, που όλοι αγνόησαν.

«Η Δύση οδηγεί την Ουκρανία σε σκοτεινό μονοπάτι και τελικά η Ουκρανία θα καταστραφεί»

 

Εξ απαλών Ονύχων

 

Τι θα αλλάξει σε Οδησσό και Υπερδνειστερία η προμήθεια S-300 στην Ουκρανία από τη Σλοβακία

 

ΕΤΣΙ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ

 

Αρματωμένα! Τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία από τα δυτικά της Κύπρου στοχεύουν ελληνικά λιμάνια και αεροδρόμια

 

Πρώτος στόχος η Σούδα στην οποία βρίσκεται αμερικανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο “φορτωμένο” πυραύλους Tomahawk


Aερογέφυρα Κίνας: Έξι (!) θηριώδη μεταγωγικά Υ-20 προσγειώθηκαν Σερβία – HQ-22 για Βελιγράδι & όπλα για Ρωσία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν με τίποτα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Διότι απλούστατα κερδίσουν δισεκατομμύρια από το αίμα αθώων, ή παίρνουν πολιτικά ανταλλάγματα από τις σφαγές.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία, πρέπει να συνεχιστεί ”πάση θυσία” και με κάθε τρόπο.
Οσο για εμας.... ''Παράγοντες'' και ξεπουλημένα ΜΜΕ, μαζί και δημοσιογράφοι ''υπηρέτες'' συμφερόντων και ''Υπηρεσιών'', μας έλεγαν πόσο φιλέλληνας είναι ο Μπάϊντεν. Τώρα τρώμε την μία σφαλιάρα μετά την άλλη, με την φιλοτουρκική πολιτική των ΗΠΑ, όπως εκφράζεται από τον πρόεδρο και την κάθε Ντούλαντ. To ''K'' είχε έγκαιρα ενημερώσει (από τέλη 2021) ότι οι ΗΠΑ ''παραμυθιάζουν'' την Ελλάδα και αργά αλλά σταθερά, πάνε με Τουρκία.. Οι δε άσχετοι, δουλοπρεπείς 'Ελληνες πολιτικοί, στην ''κοσμάρα'' τους.
Ο Μητσοτάκης, με μία εντυπωσιακή δουλοπρέπεια, κατάστρεψε τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας, γιά να γίνει αρεστός στην Ουάσιγκτον, ώστε να εξασφαλίσει πρόσκληση γιά επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, μαζί με την ''υπέρκομψη'', γιά φωτογραφίες, με στόχο τον ''εντυπωσιασμό ιθαγενών'', στην Ελλάδα.
Η Τουρκία, παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμα και ως ΄'μεσολαβητής'' Ρωσίας- Ουκρανίας. Η Ελλάδα παίζει σε Αθήνα και περίχωρα.
''Αναρωτιούνται'' διάφοροι γιατί η στροφή ΗΠΑ υπέρ Τουρκίας, όταν η Ελλάδα έδωσε στην Ουάσιγκτον, ότι της ζητήθηκε. Πολύ απλό: Η Ελλάδα δεν ζήτησε ανταλλάγματα. Αποδείχτηκε ασοβάρευτη και ''δεδομένη''.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...