Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Αργά η γρήγορα όλοι θα πάνε σε συμβιβασμό.

Η Δύση δεν θα έχει εις το διηνεκές την δυνατότητα να πανηγυρίζει για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών και κυρίως των επιλογών της. Αυτοπαγιδεύεται σ αυτές. Κρίσιμοι πυλώνες της Δυτικής Οικονομίας απειλούνται με αποκαθήλωση. Η επιχειρηματική εμπιστοσύνη σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα μεταξύ των επενδυτών, δέχονται ήδη τα πρώτα σοβαρά πλήγματα.

Για την πατρίδα μας δυστυχώς όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Οι Αμερικανοί σπεύδουν να καταστήσουν σαφές πως θα εργαλειοποιήσουν πλήρως την στρατηγική ανασφάλεια της Τουρκίας και την Ελληνική οικονομική δυσπραγία – οι συνέπειες της οποίας μεγιστοποιούνται εξ αιτίας της παραδοσιακής Ελληνικής δουλοπρέπειας – και απαιτούν από τις δύο χώρες «να τα βρουν», διότι οσονούπω ανοίγει το κεφάλαιο Υδρογονάνθρακες της ΝΑ Μεσογείου.

Όλα δείχνουν πως όταν θα μπούμε στα απόνερα της Ρωσοουκρανικής σύγκρουσης, η Ελλάδα θα πιεστεί για σημαντικές υπαναχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία.

 

Η Ελλάδα απελαύνει 12 Ρώσους διπλωμάτες -Personae non gratae τους κήρυξε το ΥΠΕΞ


 

ΦΡΙΚΗ... ΝΟΥΛΑΝΤ - ΠΑΪΑΤ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ... ΝΟΥΛΑΝΤ - ΠΑΪΑΤ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΟΥ 1922... -

 

Προοίμιο νέου κράτους: "Οι Ρώσοι αγγίζουν Μολδαβία - Η Οδησσός θα πέσει" - Σαρωτικοί βομβαρδισμοί στο Νικολάεφ


Κατάρριψη δύο ουκρανικών Mi-8 στην Μαριούπολη - Εγκλωβισμένος Αμερικανός Αξιωματικός & η ομάδα του


Ανεπιβεβαίωτο: Στη Μαριούπολη, αξιωματικοί του ΝΑΤΟ από Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Σουηδία παγιδεύθηκαν στο Azovstal κι επικοινωνούν με ρωσικό στρατό μ΄αίτημα τον απεγκλωβισμό τους!

 

Πρώτη χημική επίθεση από την αρχή της σύγκρουσης! Ο ουκρανικός στρατός κατά την αποχώρησή του ανατίναξε δεξαμενή με υδροχλωρικό οξύ στο εργοστάσιο Zarya στο Rubizhne του Ντονμπάς! Πυκνό τοξικό νέφος έπνιξε την περιοχή! Φόβοι για «τεράστιες απώλειες αμάχων»!

 

‘Έτοιμοι Οι Ρώσοι Να Εισβάλλουν Στην Λιθουανία, Οδεύουμε Σε Πυρηνικό Πόλεμο, Αποκλείουν Το Καλίνινγκραντ!


Ιταλός στρατηγός: Υπάρχει κίνδυνος επέμβασης του ΝΑΤΟ και άρα γενικός πόλεμος με την Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...