Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Στην φώτο ο... «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» του Θεού.

Σάλο προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με αφορμή την Ημέρα Transgender Ορατότητας, καθώς υποστήριξε ότι οι τραβεστί είναι «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» του Θεού.... «Οι γονείς τους πρέπει να αποδεχθούν την ταυτότητα του φύλου τους» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Τα τρανς άτομα είναι “φτιαγμένα κατ’ την εικόνα του Θεού” και οι γονείς τους πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα φύλου τους», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.«Είστε τόσο γενναίοι, ανήκετε, σας στηρίζουμε», είπε ο Τζο Μπάιντεν απευθυνόμενος σε όλους τους τραβεστί πολίτες των ΗΠΑ....

«Σε όσους γιορτάζουν την Ημέρα Τransgender Ορατότητας, θέλω να ξέρετε ότι ο πρόεδρός σας, σας βλέπει. Η Τζιλ, η Κάμαλα, ο Νταγκ (σ.σ. η Πρώτη Κυρία, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο σύζυγός της), όλη η κυβέρνησή μας σας βλέπει για το ποιοι είστε, πλασμένοι κατ’εικόνα Θεού, που αξίζετε αξιοπρέπεια, σεβασμό και υποστήριξη»

Μήν τόν παρεξηγεῖτε στόν δικό του ...θεό ἀναφέρεται.

 

Απόσπασμα από το ‘Ο Καραγκιόζης Βασιλιάς’ :

«ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ: Ακούσατε, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Δανοί, Γερμανοί, Ισπανοί, Αμερικανοί, ορθόδοξοι, διαμαρτυρόμενοι, καθολικοί… Ζητείται βασιλεύς διά χώραν πτωχήν, αλλά ενάρετον, με λαμπράς οικογενειακάς αρχάς και παραδόσεις, ολίγον μεταχειρισμένην, αλλά ωραίαν και εις καλήν κατάστασιν! Οι ενδιαφερόμενοι δέον να έχουν τα εξής προσόντα: Να μην ομιλούν ελληνικά, να είναι ελέω Θεού γαλαζοαίματοι, να είναι ξανθοί, χαριτωμένοι και εύθυμοι διά να ευθυμήσει και η δύστυχος Ελλάς. Μισθός ικανοποιητικός, ώραι εργασίας κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Διά περισσοτέρας πληροφορίας απευθυνθείτε εις τα συμμαχικάς κυβερνήσεις».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

🤔 ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΒΛΑΚΑ ΛΕΕΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΡΑΒΕΣΤΟΤΡΑΓΟ ΜΕ ΒΥΖΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΟΣ ΚΛΠ🤮 ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ ΓΙΔΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΈΡΘΕΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...