Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Τα χειρότερα έπονται

Ν.Τσόμσκι: «Πλησιάζουμε στο πιο επικίνδυνο σημείο της ανθρώπινης ιστορίας – O πυρηνικός πόλεμος παραμονεύει»

«Πλησιάζουμε στο πιο επικίνδυνο σημείο στην ανθρώπινη ιστορία. Τώρα αντιμετωπίζουμε την προοπτική της καταστροφής της οργανωμένης ζωής στη Γη», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός καθηγητής. Ο Τσόμσκι, που παρατήρησε το 1990 ότι «αν εφαρμόζονταν οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος θα είχε κρεμαστεί», μίλησε με απογοήτευση για τον Τζο Μπάιντεν.

 

Η πυρηνική απειλή είναι παρούσα - Ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος των λαών

Τα φαινόμενα απατούν και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Όσο και αν περισσεύουν αυτήν την στιγμή οι χαζοχαρούμενοι πανηγυρισμοί από πολιτικούς «ηγέτες» επιπέδου Μητσοτάκη, Ούρσουλας, Μισέλ ή Μπορέλ, οι Αμερικανοί επιτελείς γνωρίζουν καλά ότι έσπρωξαν συνειδητά τον βιολογικά και πνευματικά ξοφλημένο πρόεδρο Μπάιντεν σε αποφάσεις ολέθριες, οι συνέπειες των οποίων δεν είναι διαχειρίσιμες με τα παραδοσιακά πολιτικά εργαλεία…Εάν οι πολίτες ολόκληρης της Ευρώπης, δεν βγουν στον δρόμο απαιτώντας τον άμεσο τερματισμό αυτού του πολέμου και την κατεπείγουσα ανάκληση των καταστροφικών αποφάσεων που βαφτίστηκαν «κυρώσεις»…

Εάν δεν ανακόψουν τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των σκοτεινών κέντρων που κινούν τα νήματα και υπαγορεύουν από το παρασκήνιο τις αποφάσεις της επικίνδυνης Υπερδύναμης, τότε ο κόσμος θα μπει σύντομα σε μια ολέθρια πορεία χωρίς επιστροφή…

Η πυρηνική απειλή είναι παρούσα και ο πλανήτης έχει παραδοθεί στα χέρια αδίστακτων. Ας μην το υποτιμήσουμε. Ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος των λαών.

 

 

Η Γη έχει μόνο 3 μήνες απόθεμα τροφής - Αν σταματήσει η παραγωγή η ανθρωπότητα δεν θα έχει τίποτα να φάει "σε 90 ημέρες"

Καθώς η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων μειώνεται κατακόρυφα, απλά δεν θα υπάρχει αρκετό φαγητό για όλους τους ανθρώπους τους επόμενους μήνες.

Φυσικά τα πλούσια έθνη θα αγοράσουν ό,τι είναι διαθέσιμο, ανεβάζοντας τις τιμές στη διαδικασία, και τα φτωχότερα έθνη θα μείνουν στα κρύα του λουτρού.

Στην πραγματικότητα, αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει.  Τον Μάρτιο, οι παγκόσμιες τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν με τον ταχύτερο μηνιαίο ρυθμό που έχει καταγραφεί ποτέ...

 

 

Ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος, οι ανακατατάξεις ισχύος και ο ορατός κίνδυνος διχοτόμησης του Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...