Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Τι συμβαίνει στην Σαγκάη;

Σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης μετατρέπεται η Σαγκάη, με εγκλωβισμένους περισσότερους από 25 εκατ. μόνιμους κατοίκους και εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες. Η απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης του Πεκίνου να ελέγξει πάση θυσία την πανδημία έχει ως αποτέλεσμα τη μετατροπή της μεγαλύτερης πόλης της Κίνας σε μια περίκλειστη περιφέρεια με τους ανθρώπους κλεισμένους μέσα στα διαμερίσματά τους, στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους ή σε εγκαταστάσεις όπου στοιβάζονται καθημερινά χιλιάδες πολίτες που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με τοπικό ΜΜΕ της Σαγκάης, το Expat Focus, στα εξωτερικά σύνορα της πόλης κατασκευάστηκαν πυργίσκοι με φυλάκια εξοπλισμένα με ισχυρούς προβολείς που μετατρέπουν τη νύχτα σε ημέρα.

Oι ισχυροί προβολείς περιστρέφονται δεξιά κι αριστερά για να εντοπίζουν πολίτες που επιχειρούν να αποδράσουν από την πόλη-φυλακή. Μόλις αυτό συμβεί, ο φρουρός στον πυργίσκο ειδοποιεί τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

Εικόνες χάους στη Σανγκάη: «Κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έξω» λέει ο Έλληνας πρόξενος

 

Σαγκάη: «Μήπως συμβαίνει κάτι και δεν μας το έχουνε πει;» – Έντονος προβληματισμός καθηγητή

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!(ΑΔΡΕΝΟΧΡΟΜΙΟ...ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ 301 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝ...)ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΣΑΙ ΥΠΑΚΟΥΗ ΤΑΝΙΤΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που βρήκαν είναι ότι ψαροσαν οι ΛΑΟΙ σε μια μπούρδα!Τώρα τα βρήκαν και τα κάνουν! Τι ΣΚΤ δεν καταλαβαίνεις;
Ο ιός οι ιοί λέει η ΙΑΤΡΙΚΉ! ΔΕΝ ΠΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΊΔΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΞΥΠΝΑ! ΜΑΘΕ! ΑΥΤΑ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΟΎΛΙ"ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΏΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ!
🤮. 🧠?!

Ανώνυμος είπε...

Γενικά οι κομουνιστές έχουν το σύνδρομο του πατερουλη _σωτήρα.
Μη ξεχνάμε τον Μάο που για να δώσει αυτάρκεια σε σιτάρι έβαλε το λαό να σκοτώνει σπουργίτια γιατί τάχα θα αυξάνονταν η παραγωγή. Τελικά έπεσε η ακρίδα κ η πείνα.
Τα ίδια θα γίνουν κ τώρα αφού ο τρόπος χειρισμού είναι ηλίθιος

Ανώνυμος είπε...

4:56 Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΙΟΣΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ! ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΊΤΙΑ,ΟΚ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΗ;! ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΩΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ!
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ! ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΈΕΙΣ ΔΙΟΞΕΊΔΙΟ ΜΑΣΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ;! Η ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ ΤΙ ΤΕΣΤ ΒΡΕ! ΧΑΖΟΥΛΙ...ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕ ΤΑ ΤΕΣΤ...

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς στην Σαγκάη δεν πρόλαβαν να εμβολιαστούν....Η μήπως προλαβαν;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...