Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Η Ρωσία εκτόξευσε τον «Σατανά» που «ξεπερνά κάθε αντιπυραυλική άμυνα»

Οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας προχώρησαν για πρώτη φορά σε δοκιμαστική εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου πέμπτης γενιάς RS-28 (15A28) Sarmat ICBM ή αλλιώς με το παρατσούκλι “Satan 2”.

Ο πύραυλος, ο οποίος ονομάζεται RS-28 Sarmat στη Ρωσία αλλά έχει το παρατσούκλι Satan στο NATO.

Ο πύραυλος των 200 τόνων έχει βεληνεκές 10.000 χιλιομέτρων μπορεί να μεταφέρει έως και 15 πυρηνικές κεφαλές που απελευθερώνονται σε μεγάλο ύψος και πλήττουν πολλαπλούς στόχους με ταχύτητα Mach 20,7, ή σχεδόν 25.000 χιλιόμετρα την ώρα. Με αυτήν την ταχύτητα, μπορεί θεωρητικά να πλήξει οποιοδήποτε σημείο της Γης σε λιγότερο από 30 λεπτά. Και ένας πύραυλος φέρεται να αρκεί για να καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα σαν τη Γαλλία, ανέφερε το ρωσικό Sputnik.

Το Sarmat ήταν ένα από τα όπλα που ανέφερε ο Πούτιν σε μια ομιλία του 2018 στην οποία καυχιόταν για νέα όπλα τα οποία, όπως είχε πει, θα καταστήσουν την άμυνα του ΝΑΤΟ «εντελώς άχρηστη». Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υποβάθμισαν την απειλή εκείνη την εποχή.

Εξαφανίζει 10 πόλεις στο μέγεθος της Ουάσιγκτον σε 20' λεπτά

 

Δραματική προειδοποίηση Γερμανίας: «Κίνδυνος για de facto Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω Ουκρανίας».

 

Κρατική Τηλεόραση Ρωσίας-Rossiya 1: η ρώσικη ειδική επιχείρηση μετεξελίχθηκε σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μαχόμαστε κατά ΝΑΤΟ και ΗΠΑ !

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΣΤΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Κ ΤΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!👑 👼

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...