Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Και το λουρί της...μάνας.

 Η πρώτη θρησκευτική βάπτιση υιοθετημένων gay ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός και τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης απέκτησαν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και τα βάπτισαν στην Αθήνα το Σάββατο.

Τέτοια προβολή στα ΜΜΕ, ούτε στα όνειρά του είχε δει ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής (ΗΠΑ), Ελπιδοφόρος. Με την βάπτιση δύο παιδιών (αγόρι και κορίτσι) ''ζεύγους'' ανδρών ομοφυλόφιλων (gay) ελληνικής καταγωγής, από ΗΠΑ. Η βάπτιση, η πρώτη στην ''ορθόδοξη Εκκλησία'' μας, έγινε στην εκκλησία Φανερωμένη, Βουλιαγμένη, υποθέτουμε με την ''άδεια / έγκριση'' της ''Εκκλησίας της Ελλάδος''. Τα ''παιδιά'' του ζευγαριού (Ευάγγελος Μπούσης και Παναγιώτης/Πητερ Ντούντας) πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη. Τα αθώα παιδιά θα μεγαλώσουν με δύο ''μπαμπάδες'' ή δύο ''μαμάδες'';

Ανάμεσα στους καλεσμένους η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης  πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων "Cermak Fresh Market" που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Τα "Cermak Fresh Market" εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Tο βράδυ του Σαββάτου μετά την βάπτιση, έγινε γλέντι στο ξενοδοχείο «Four Seasons» (Βουλιαγμένη), όπου επίτιμη καλεσμένη ήταν η Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε επιτυχίες της.
Ο Ελπιδοφόρος,την  Πέμπτη βράδυ, ειχε απολαύσει και την Δέσποινα Βανδή, με το τέλος της ''Κληρικολαϊκής'' στην Νέα Υόρκη.

Δεν γνωρίζουμε ΠΟΣΑ κονόμησε ο αρχιεπίσκοπος για το ταξίδι και την βάπτιση στην Ελλάδα (η οικογένεια Μπούση, Σικάγο, έχει χρήμα).
Τώρα καταλαβαίνουμε ότι ο πρωθυπουργός Κούλης, κάτι παραπάνω θα ήξερε όταν υποστήριζε (μέσα 2019) με θέρμη Ελπιδοφόρο, γιά αρχιεπίσκοπο. Μάλιστα η Μαρέβα, είχε παραστεί στην ενθρόνιση Ελπιδοφόρου, 22 Ιουνίου 2019 στην Νέα Υόρκη. Και τον Σεπτέμβριο 2019, όταν ο Μητσοτάκης ήταν στην Νέα Υόρκη (συνέλευση ΟΗΕ) με αρκετούς υπουργούς, έγινε ''παρέλαση'' πρωθυπουργού και οικογένειας, υπουργών (με εξαίρεση Δένδια) στην Αρχιεπισκοπή, γιά να ''υποβάλουν τα σέβη'' τους στον ''άνθρωπό'' τους, αρχιεπίσκοπο, ενώ τα δεξιόστροφα ΜΜΕ Ελλάδας ''θεοποιούσαν'' τον Ελπιδοφόρο.

Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ GAY ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! 

 

Μητροπολίτης Γλυφάδας: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν μου είπε ότι τα παιδιά ανατρέφονται από πρόσωπα του ιδίου φύλου»

 

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη, παρασημοφόρησε τον... Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αποκαλώντας τον αδελφό και συνοδοιπόρο του. Κατάλαβες Ελληνάκο;


 

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σε πιασω αδιαβαστο; Ο ενας απο το... ζευγαρακι ειναι μπαδερ προεδρου ομαδας, πως λεγαμε παλια στο γηπεδο οχι οχι φακ οφ!!!! Ευκολακι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Καρακαταγουσταρει τώρα η αριστεροδεξια πανουκλοχολέρα μ αυτά....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΣΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ

HASAN είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩ΅ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Πληρης συγχυσις........
Τελικα ειναι αποκαλυπτικη η εποχη μας.

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαινουν πολυ καλα, ο κοσμος δεν θελει να καταλαβει! Οταν ο "παλαβιαρης" Κλεομενης τα ελεγε προ πενταετιας και συνεχιζει ακομη να τα λεει, ειναι βαρεμενος, λιγδιαρης, ανυποστατος.
Μονο που τους διαφευγει οτι στην Χριστιανικη Πιστη υπηρχαν πολλοι "τρελλαμενοι", Σαλλοί δια τον Χριστον, και μεχρι προσφατως υπηρχαν και στο Αγιον Ορος οι οποιοι εκαναν ρομπα πολλους Ηγουμενους.
https://www.youtube.com/watch?v=9OhdLjm2Kq0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...