Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ο Μπουμπούκος προσπαθεί να κάνει την τριχιά....τρίχα.

Ο πρώην ζητωπατριώτης του ΛΑγΟΣ συνεχίζεται μεθοδικά την προσπάθεια  να περιορίσει την τεράστια πολιτική ζημιά από την υπόθεση του Turkaegean τόσο για τον ίδιο όσο και συνολικά για την...κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε μία ακόμη εμφάνισή του στα τηλεοπτικά παράθυρα, αυτή τη φορά στον Ant1, έκανε επίδειξη χαμηλών τόνων και ρεαλισμού. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με απορία, καθώς όλοι θυμούνται έναν «άλλο» Άδωνι να πρωτοστατεί σε εθνικές κορώνες, ήδη από την εποχή που μέσω του ακροδεξιού ΛΑΟΣ είχε στοχεύσει στην «άλωση» της δεξιάς πολυκατοικίας και την αναρρίχηση στο «ρετιρέ» της. Με μεθοδικό τρόπο περιγράφει το πώς «είναι άλλο» οι διαφημίσεις της Τουρκίας με το Turkaegean ακόμη και στους Financial Times και άλλο το αν αυτός ο όρος είναι κατοχυρωμένο σήμα (λες και οι FT είναι εφημερίδα γειτονιάς που δεν ξέρει τι δημοσιεύει) και υποστηρίζει ότι «κάθε θέμα πρέπει να το βλέπουμε στην πραγματική του διάσταση». Όλες αυτές οι πορείες με περικεφαλαίες και εικονίσματα, όλα αυτά τα συνθήματα και οι ύβρεις, για να γίνει το Μακεδονικό ο μοχλός κατάκτησης της εξουσίας το 2019, τώρα απουσιάζουν. «Σε περίπτωση που δεν το ξέρουμε, η Τουρκία έχει ακτές στο Αιγαίο», λέει τώρα το μικροπολιτικό μπουμπούκι. Πίσω από τις σοβαροφανείς θέσεις, ωστόσο, δεν κρύβεται ένας νέος Άδωνις. Είναι ο ίδιος που επί δύο δεκαετίες εκμεταλλεύτηκε τα εθνικιστικά αντανακλαστικά των δεξιών ψηφοφόρων. Σε αυτούς προσπαθεί να μείνει αγαπητός.  

 

Ο μακεδονομάχος δεν μπορεί τις «εθνικιστικές υπερβολές» για το Τurkaegean...

 

Ευγνωμονούν και… παρασημοφορούν ως «εθνικό ευεργέτη» Τούρκο από τα Κατεχόμενα & συλλαμβάνουν τους υγειονομικούς!

 

Ο Βορίδης «καρφώνει» τον Άδωνι για την πολιτογράφηση του αμφιλεγόμενου Τούρκου!

 

Οργή και φοβερές αποκαλύψεις στην Κύπρο για τον Τούρκο που η Σακελλαροπούλου βάφτισε Έλληνα

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εβραιοπατριωτης το ορθοτερον.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιάδης, η ΕΥΠ και η Μητρόπολης Πειραιά, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έκαναν Ελληνα τον Τούρκο μαφιόζο Γιασάμ Αγιαβέφε που καταζητείται διεθνώς από την Ιντερπόλ! Ο 39χρονος επιχειρηματίας με το…ιδιαιτέρως ενδιαφέρον βιογραφικό, έλαβε τιμητική πολιτογράφηση στις 22 Ιουνίου.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ΙΧΝΟΣ συλλεκτικη η φωτο αυτη χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καταζητειται ο κουνιαδοs του τηλεμπορα υπουργου Αδωνι Γεωργιαδη!Διεθνωs καταζητουμενοs με ενταλμα συλληψηs απο την Interpol ειναι ο Γιαννηs Καραγιαννιδηs αδελφοs τηs Ευγενιαs Μανωλιδου και κουνιαδοs του υπουργου υγειαs Αδωνι Γεωργιαδη ο οποιοs κυκλοφορει ελευθεροs πιθανωτατα στην Αθηνα παρα το διεθνεs ενταλμα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...