Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Τρία πουλάκια κάθονταν.....

Μία φωτογραφία, πραγματικά, όλη η Ελλάδα: Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, με έναν κουβά, προσπαθεί να σβήσει την πυρκαγιά στο δάσος που έχει ζώσει μια οικία στην Πεντέλη.

 

Η Πεντέλη κάηκε, αλλά ο Πρωθυπουργός διάβασε δήλωση για άλλη πυρκαγιά: Όταν καίγονται είκοσι χιλιάδες στρέμματα δεν είναι «ζημιές περιορισμένες» -

 

«Ο αρμόδιος υπουργός βγήκε μπροστά στα αποκαΐδια να δώσει συγχαρητήρια στον εαυτό του» -

Ο,τι είχε απομείνει πράσινο στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης απανθρακώθηκε, σπίτια και περιουσίες παραδόθηκαν στο πυρ, άνθρωποι διακομίστηκαν στα νοσοκομεία με εγκαύματα και σοβαρά τραύματα από τη μάχη με τις φλόγες και ένας 80χρονος συμπολίτης μας έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή. Ο ηλικιωμένος Έλληνας δεν άντεξε να αντικρίσει το σπίτι του να καίγεται – κάτι που είχε υποστεί τρεις φορές στο παρελθόν! Και ολα αυτά  αποτελούν λόγο πανηγυρισμών από την πλευρά του Χρήστου Στυλιανίδη. Ο κ. Στυλιανίδης με τις παρεμβάσεις του και τις… αναλύσεις του (ακόμα να ξεχαστεί το φιάσκο της Αττικής Οδού στη μεγάλη χιονόπτωση) ας αφιππεύσει τον κάλαμον της εξουσίας και ας κοιτάξει, επιτέλους, κατάματα την πραγματικότητα.

Βαρύγδουπες δηλώσεις , Συντονιστικά Κέντρα …. έλλειψης  συντονισμού , φορείς επί φορέων …. αλαλούμ , άπαντες  αρμόδιοι –  ουδείς υπεύθυνος,  κ.α. , με κυριότερο Όλα ενεργοποιούνται …. αφού  και …. μετά , και διαρκούν μόνο για κάποιο μικρό σχετικά χρονικό διάστημα .    

 

Η μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης είναι ότι την προστατεύει σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ. Λίστα Πέτσα ονομάζεται αυτό και έχει πληρωθεί με τα λεφτά μας -

 

Κάηκαν 20.350 στρέμματα στην Αττική, άγνωστος αριθμός σπιτιών αλλά στην κυβέρνηση είναι ικανοποιημένοι…

 

Οργή, κλαυθμός και οδυρμός: «Αφήστε μας, καίγονται τα σπίτια μας»

 


Ο πρωθυπουργός του κράτους ευχαριστεί τους πολίτες επειδή αψήφησαν τις εντολές για εκκένωση οι οποίες δόθηκαν από το κράτος κι από τον πρωθυπουργό. Βρισκόμαστε στο πιο γελοίο κράτος όλων των γαλαξιών που είναι ορατοί με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...