Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Τι Θα «παιχτεί» το βράδυ στο Ηράκλειο;

 

Απόψε έχει συναυλία στο ΕΛΜΕΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο Πέραμα Ρεθύμνου, κάποιος από το κοινό σήκωσε ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Βιαστής είναι» και αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο καλλιτέχνης ζήτησε να κατέβει το πανό, καθώς τον αποσυντόνιζε, με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδράσουν, κατηγορώντας τον πως τον καλύπτει.

Ωστόσο, ο Σωκράτης Μάλαμας απάντησε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ερμηνευτής δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα από τη συναυλία του, στο οποίο ακούγεται να λέει πως συμφωνεί με το μήνυμα του πανό, όμως θα προτιμούσε να ανέβει αργότερα, γιατί του αποσπά την προσοχή από την ερμηνεία του.

Στην ανάρτησή του έγραψε: «Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου. "Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική , παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. Κατεβάστε το και ανεβάστε το μετά πάλι, να μην το βλέπω. Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. Το ξέρουμε, το γνωρίζουμε αυτό και συμφωνούμε απολύτως".

 

Ο Μάλαμας, το νέο πανό και οι αλληλέγγυοι


Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά από αλληλέγγυους στον κρατούμενο Γιάννη Μιχαηλίδη, έγινε στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Ηράκλειο. Το πανό έγραφε: «Οι δίκες τους ξεπλένουν, φονιάδες βιαστές. Λευτεριά στους αγωνιστές». Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής επέτρεψε την ανάρτηση του πανό διαμαρτυρίας στη σκηνή και περίμενε υπομονετικά την «ομάδα αλληλέγγυων» να διαβάσουν κείμενο για να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του Γ. Μιχαηλίδη.

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαλε να δεις την ομαδα σου ζωντανα στο φιλικο απο το καναλι της Ουτρεχτης στο youtube
https://www.youtube.com/watch?v=91uRdllo9sc

Ανώνυμος είπε...

Η αριστεροδεξια πανουκλοχολέρα αν δουν ότι θίγει κάτι το πουλέν τους θα τσαντιστουν.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ,ΑΝ ΈΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΈΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΚΟ ΟΟΟ...! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΟΎΣΕ 🤔

Ανώνυμος είπε...

«το βράδυ έγινε επιτυχημένη παρέμβαση στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συναυλία είχε πολύ κόσμο και ομάδα αλληλέγγυων ανέβηκαν να ενημερώσουν για την απεργία πείνας του συντρόφου Γιάννη Μιχαηλίδη. Αρχικά η στάση των σεκιουριτάδων ήταν ουδέτερη, λέγοντας ότι θα αποφασίσει ο μάνατζερ και ο καλλιτέχνης εαν θα γίνει η παρέμβαση. Στη συνέχεια αφού ομάδα συντρόφων προσέγγισε την σκηνή, ο επικεφαλής της διοργάνωσης ήταν κάθετος ότι ο καλλιτέχνης δεν έχει διάθεση να γίνει η παρέμβαση και ότι ασκείται βία με την απαίτηση των αλληλέγγυων να διαβαστεί το κείμενο της παρέμβασης προς τους διοργανωτές της συναυλίας. Παρότι η στάση των αλληλέγγυων ήταν εντελώς ειρηνική, δέχτηκε επίθεση από μέρος των σεκιούριτι. Η ένταση εκτονώθηκε στην συνέχεια και τελικά διαβάστηκε το κείμενο από την σκηνή μετά από παύση του καλλιτέχνη. Η αποδοχή του κοινού ήταν πολύ θετική και καλέστηκαν στην πορεία που θα ξεκινήσει αύριο στις 20:00 στην πλατεία λιονταριών».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...