Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Novartis θα λες, και θα κλαις

 

"βόμβες" έριξε η Γιάννα Παπαδάκου, τις οποίες παραθέτουμε και σε βίντεο. (Μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι κι αυτές θα τις φάει το σκοτάδι).

Παραθέτουμε επί λέξη τα λεγόμενα της δημοσιογράφου. 

"Αυτή η δίκη που θα γίνει στο Ειδικό δικαστήριο με τους Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλο στο εδώλιο, ουσιαστικά δεν θα είναι η δίκη αυτών των δύο. Θα είναι η δίκη της Novartis. Θα ειπωθούν και θα ξεδιπλωθούν λεπτομέρειες για την Vovartis. Γιατί οι κατηγορίες για τον κ. Παπαγγελόπουλο αφορούν και το σκάνδαλο της Novartis.. Αυτό ανοίγει τον δρόμο για να ρθει το σκάνδαλο μέσα στο δικαστήριο. Θα αποκαλυφθούν στοιχεία. Υπάρχουν βόμβες μέσα στις δικογραφίες! Και των αρχειοθετημένων υποθέσεων. Βόμβες! Εμπλοκές προσώπων πολιτικών εν ενεργεία που δεν το φαντάζεστε! Και τότε θα δούμε γιατί δημιουργήθηκε το αφήγημα της σκευωρίας.  Για ένα και μόνο λόγο. Για να συγκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis".

Δεν έχει νόημα να αναφέρουμε ποια είναι τα αρχειοθετημένα πρόσωπα. Τα γνωρίζουμε όλοι/ες. Το μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται στα πολιτικά πρόσωπα που έλαβαν μίζες από την φαρμακοβιομηχανία "και δεν φανταζόμαστε".

 

Ε, όχι να μας παρουσιάζονται σαν "βιασθείσες παρθένες", Μάνδρου και Τέλλογλου!!!

 

Novartis: Το χρονικό της συγκάλυψης ενός σκανδάλου – Έκθετος ο Μητσοτάκης -

 

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS !!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...