Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Εσύ...εμβολιάστηκες;

The Epoch Times. Ο στόχος του ΠΟΥ για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως ως το 2028.

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid.


“Είμαστε εντελώς μπερδεμένοι”: Τουρίστες “ξαφνικά” πέφτουν νεκροί στην Ιταλία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχουν περασει ευρωπαικο νομοσχεδιο για υποχρεωτικους εμβολιασμους. Το θεμα ειναι οτι οποιος δεν, τα προστιμα θα αυξηθουν ετσι πιστευω- υπολογιζω για 300- 1000 ευρω καθε μηνα. Ειναι εμφανεστατο, εγω δεν εχω κινητο εδω και χρονια και δεν μπορω να κανω ουτε μια απλη αγορα ενος ηλεκτρονικου παιχνιδιου ενω μεχρι προ τριμηνου μπορουσα. Δεν μπορω να εχω προσβαση στις τραπεζικες καρτες εκτος του ΑΤΜ (web εξοφληση λογαριασμων ΔΕΗ κλπ, υπολοιπο λογαριασμου) το QR code θα γινει υποχρεωτικο οπως και η ταυτοτητα να ειναι περασμενα σε κινητα τηλεφωνα.
Θα μας πανε γαμιωντας εμας τους ανεμβολιαστους απο Σεπτεμβρη.
Μονη λυση ειναι η γενικη ακυρωση των συμβολαιων κινητης τηλεφωνιας και η επιστροφη των κινητων τηλεφωνων στους παροχους. Μονο ετσι θα καταπεσει το συστημα τους και η ηλεκτρονικη τους διακυβερνηση. Το κανουν; Δεν προκειται! Μας πανε ολους στη σφαγη! Δεν βλεπουν την αυτοκαταστροφη τους!
Προτιμουν να τα χασουν ολα, ΟΛΑ, απο το να επιστρεψουν μαζικα τα πανακριβα I-PHONE τους. Χαστε βρε μαλακες 400-800 ευρω και τι εγινε; πες οτι το εχασες οτι στο εκλεψαν, τι προτιματε να χασετε την ιδια σας τη ζωη; Δεν βλεπετε οτι πανε να σας γαμησουν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...