Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Από περιοχή Natura, την έκαναν περιοχή κατούρα.

H φωτογραφία δείχνει  στην παραλία στο Ελαφονήσι, να έχουν τοποθετηθεί δεκάδες ξαπλώστρες για την εξυπηρέτηση των λουομένων αλλά και την κονόμα του Δήμου..

Συγκεκριμένα η φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό «Colours of Crete».  

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία , στη συγκεκριμένη παραλία δεν «πέφτει καρφίτσα». Δεν υπάρχει χώρος ούτε να απλώσει κάποιος την πετσέτα του.

Σχετικά με τις αντιδράσεις για τον αριθμό τους, ο δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης  σημείωσε ότι «έχει δοθεί άδεια  αλλά  υπάρχει και κομμάτι παραλίας ώστε να εξυπηρετούνται και άνθρωποι που δεν θέλουν την ξαπλώστρα».

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται πάρα πολλές ακόμα ξαπλώστρες για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

Κάνε το ένα απέραντο πλαστικό τοπίο ρε ξεφτίλα, για την κονόμα.

Το Ελαφονήσι βρίσκεται 76χλμ νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων.  Έχει ενταχθεί στο δίκτυο με τις προστατευόμενες περιοχές Natura, καθώς αποτελεί οικοσύστημα εξαιρετικής οικολογικής σημασίας. Εδώ φωλιάζουν οι χελώνες καρέτα και αρκετά ζωάκια των αμμοθινών.
Εκατέρωθεν της χερσονήσου σχηματίζονται αρκετές πανέμορφες παραλίες με άσπρη άμμο και τυρκουάζ νερά, που θυμίζουν εξωτικό τοπίο από κάποιο εξωτικό μέρος Καραϊβικής. Η άμμος σε πολλά σημεία παίρνει ροζ χρωματισμούς από τα χιλιάδες σπασμένα κοχυλάκια.

 

 

Υπόθεση Ελαφονήσι: Ποιος θα σώσει αυτόν τον παράδεισο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...