Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

«Το όνομά μου είναι... 519c».

Πρώτα τον παρακολούθησαν ως «ύποπτο» και μετά τον «επιβραβεύουν». Έχει αναρωτηθεί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος πως θα ασκήσει εφεξής τα καθήκοντά του,όταν όλοι ξέρουν ότι στην ΕΥΠ υπάρχει καρτέλα με τον κωδικό  519c ; Έχει καταλάβει πόσο απαξιωμένος είναι στο στράτευμα;

 

Γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον Α/ΓΕΕΘΑ που ήταν ο στόχος 519c; Τι γράφει το Documento

 

«Στόχος 519c»! Ο κωδικός παρακολούθησης από την ΕΥΠ ...

 

Ακαδημαϊκός μιλιταρισμός...

 

Ακόμη μια βράβευση για τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο


Η ΕΥΠ, γράφει το #Documento μεταξύ άλλων, θεωρούσε ύποπτες κάποιες αγορές ακινήτων που έκανε ο στρατηγός και η οικογένεια του!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

🤮🤮🤮




Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε χώρα που θα υπήρχε ως ελάχιστη ένδειξη η λειτουργία ανεξάρτητης δικαιοσύνης θα έπρεπε να συμβούν μετά και την νέα αποκάλυψη της εφημερίδας Documento που κυκλοφορεί το Σάββατο 2 πράγματα. Εάν ο εκδότης - δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης λέει ψέματα και το ρεπορτάζ που παρουσιάζει είναι από την... κοιλιά του τότε θα πρέπει να οδηγηθεί σιδεροδέσμιος στις φυλακές. Εάν όμως είναι αλήθεια ο πρωθυπουργός εκτός του γεγονότος ότι πρέπει να παραιτηθεί πάραυτα θα πρέπει να του περάσουν χειροπέδες και να τον περιφέρουν στις πλατείες ως επικίνδυνο για την δημοκρατία. Εάν πράγματι η ΕΥΠ παρακολουθεί τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων επειδή τον θεωρεί επικίνδυνο για την χώρα μιλάμε για καταστάσεις που δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα. Μέχρι σήμερα τα ονόματα - στόχους που έχει παρουσιάσει η εφημερίδα ως παρακολουθούμενους από την ΕΥΠ, ωχριούν μπροστά στο μέγεθος της σοβαρότητας που έχει οι παρακολούθηση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...