Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Εσείς φάτε... food pass...

Είκοσι ευρώ το μήνα για φαΐ. Δηλαδή το χρόνο διακόσια σαράντα και τη δεκαετία δύο τετρακόσια. Στα τριάντα χρόνια εφτάμισι χιλιάρικα. Εφτάμιση χιλιάρικα για φαΐ ρε Βαγγέλη ? Κοίτα ρε το Βαγγέλη που τον ταΐζει ο Κυριάκος και παραπονιέται κιόλας.

 

Ποσό 60.000 ευρώ για τη συμμετοχή του για ένα χρόνο στην αμαρτωλή ΜΚΟ του Παντσέρι έλαβε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σύμφωνα με δήλωση που έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

 «Η αποζημίωση ήταν για ένα χρόνο, από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022 με το ποσό των 5.000 ευρώ μηνιαίως, το οποίο δηλώθηκε και φορολογήθηκε στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ελληνικό νόμο. (τελικό ποσό:3.750€)», αναφέρει ο πρώην Επίτροπος.

Οι αμαρτίες του κυρ Δημήτρη που έγιναν "ταφόπλακα" στην πολιτική του καριέρα! Από τα "αδιευκρίνιστα" της πεθεράς στην "αμαρτωλή" ΜΚΟ που ξέπλενε χρήμα από δωροδοκίες και μίζες. Τα ψέματα για να δικαιολογηθεί, το οριστικό τέλος του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και το τηλεφώνημα από το Μαξίμου. Η Ιταλική δικαιοσύνη θα "ξετινάξει" την ροή χρήματος προς τον Έλληνα πολιτικό.

 

Ήρθαν στο φως οι τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους της οικογένειας Καϊλή. Στην Παναμέζικη BLADEX OF PANAMA βρέθηκαν καταθέσεις: 20.000.000 $ στο όνομα της Καιλή. 4.000.000 $ του πατέρα της Αλέξανδρου Καϊλή. 4.000.000 $ της μητέρας της Μαρία Ιγνατιάδου. Άρα και τα 35.000.000 ευρώ που προσπάθησε να σπρώξει σε οικονομικό παράδεισο δικά της ήταν κι αυτά.

Σε φορολογικό Παράδεισο η Εύα; Αυτή και ο 2 γονείς της έλαβαν εμβάσματα από Κατάρ 28.000.000 $ στην Τράπεζα  BLADEX OF PANAMA ;! Κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία!!!!

 

Η ΜΚΟ που συνδέει τις αδελφές Καϊλή με τον Άδωνι

 

Αυτό είναι το πλυντήριο του Φραντζέσκο Τζιόρτζι .Μία Α.Ε στην βραζιλία.

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

5.000 «τιμητικά» ευρώ το μήνα για μια απλή συμμετοχή σε ΜΚΟ και χωρίς καμία αρμοδιότητα. Όχι δεν είναι καθόλου ύποπτο

Ανώνυμος είπε...

Τι ζούμε καθημερινά μα τον θεοδιάολο! Δεν προλάβαμε να σχολιάσουμε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος "νοίκιασε τιμητικά" το όνομα του με μίσθωμα 5.000 ευρώ τον μήνα -καλά που είναι και ο ξένος τύπος και μαθαίνουμε τους άλλους τρόπους που συμπληρώνουν το πενιχρό εισόδημα οι νεοδημοκράτες και Πασόκοι ευρωβουλευτές στην αμαρτωλή ΜΚΟ του Παντσέρι,

Ανώνυμος είπε...

Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα,φέρεται να έχει παραλάβει 30 καταθέσεις των 100.000 δολαρίων έκαστη στις Νήσους Σεϋχέλλες από τον Ιανουάριο του 2022, συνολικού ποσού 3.000.000 δολαρίων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΤΑ ΚΟΡΥΦΑΊΑ! Η ΦΩΤΌ ΕΊΝΑΙ... ΨΨΨ 'Η ΠΣΣΣ🤣

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...