Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Το πηγάδι έχει πολύ βάθος.

Προφυλακίστηκε στις Βρυξέλλες η Εύα Καϊλή μετά την κατάθεσή της – Συντριπτικά τα στοιχεία εναντίον της – Διεθνής εξευτελισμός της Ελλάδας

 

Επί της ουσίας, η Καϊλή δεν είναι ούτε δεξιά ούτε σοσιαλίστρια. Κατατάσσεται σε ένα πολιτικό είδος που ανθεί τα τελευταία χρόνια, το είδος των «ακροκεντρώων». Πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα που αυτοπαρουσιάζονται ως «κεντρώοι»(προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ), αλλά στην πράξη ταυτίζονται με επιλογές και πολιτικές της ΝΔ . Το «είδος» αυτό «επωάστηκε» από τον Σημίτη και άνθησε την περίοδο 2012-2014 κατά τη συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων, αναπτύχθηκε περισσότερο μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και διατηρείται σε όλη τη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας. Η Ν.Δ  είναι  κάτι σαν το σοκολατένιο αυγό «Κinder-έκπληξη», δηλαδή: Ψηφίζεις ΝΔ και σου βγαίνουν «σημιτικοί» και «παπανδρεϊκοί» στην εξουσία. Όταν εμείς οι «σύχρονο»ι ανακαλύπταμε τον όρο «αδιευκρίνιστα ποσά» οι Βέλγοι δεν ήξεραν τι θα πει μίζα. Γι αυτό στείλαμε Αβραμόπουλο - Καϊλή, να τους εκμπολιτίσουν. Άμα κλέβεις, να κλέβεις με στυλ.

 Όποια κομπίνα κι αν κοιτάξεις, μέσα ο κουστουμαρισμένος Αβραμόπουλος ! Πολυάσχολος. Από εμβόλια μέχρι μπάλα. Τώρα που είπαμε «εμβόλια», μπολιαστείτε! Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ζωή αυτή.

 

 

Ο Μητσοτάκης τα ήξερε όλα περί δώρων από το Κατάρ! Το Predator που είχαν "κολλήσει" στην Εύα Καϊλή και ο εκβιασμός για την μεταστροφή της υπέρ της κυβέρνησης σε μια νύχτα.

 

Το σχέδιο αποστασίας που διακόπηκε απότομα! Η Εύα Καϊλή "έφτιαχνε ταμείο" με 35.000.000 ευρώ από το Κατάρ για να εξαγοραστούν Έλληνες βουλευτές. Οι 7 συνομιλίες στα χέρια της Mossad που την "καίνε". Αυτοί που έδωσαν την εντολή και οι "πρόθυμοι" εθνοπατέρες.

 

 

“Qatargate”:αναφορές ότι 600.000 ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι της αμαρτωλής….Εύας. Τελεί υπό κράτηση υποβάλλεται σε ανακρίσεις. Σήμερα κρίνεται η προφυλάκισή της. Οι Κατηγορίες είναι «διαφθορά», «ξέπλυμα χρήματος» σε οργανωμένη συμμορία. ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΧΑ!

 

«ΚΑΙ Ο ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ στην ΜΚΟ του Ιταλού που συνελήφθη με την Καϊλή...»

 

ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ! «ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ» ήταν για τον Αβραμόπουλο η συνεργασία του με την ΜΚΟ του Παντσέρι...

 

ΣΤΗ «ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΪΛΗ» (για το Κατάρ) και ο Μαργαρίτης Σχοινάς...

 

Σήμερα η La Repubblica βάζει στο «κάδρο» του Κατάρ και τον Επίτροπο Μ.Σχοινά!

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο πατέρας της Καϊλή που συνελήφθη μαζί της ...

 

 Έρχεται η ώρα και για τους διεφθαρμένους που τα παίρνουν από το Αζερμπαϊτζάν!

 

Οι "σημιτοφύλακες"

 

H... παρέα του Μπακού

 

Παραδοχή Τ. Μαντέλη για Siemens

 

Τάσος Μαντέλης. Διαχειριζόταν έργα 8,5 δισ. Ευρώ. Από την προεδρία του ΟΤΕ και το υπουργείο Μεταφορών στο Αζερμπαϊτζάν

 ...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφα πράγματα. Παρακολουθούν Ανδρουλάκη, το μαθαίνουμε απ'το Ευρωκοινοβούλιο. Τα παίρνει η Καιλή το μαθαίνουμε απ'τους Βέλγους. Λαδώνει η Novartis το μαθαίνουμε απ'τους Αμερικάνους. Λαδώνει η Siemens το μαθαίνουμε απ'τους Γερμανούς.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βελγικού Τύπου: Στο σπίτι Καϊλή στις Βρυξέλλες βρέθηκαν τσάντες με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο πατέρας της συνελήφθη στις Βρυξ.με χαρτοφύλακα με χρήματα. Έγινε προσπάθεια μεταφοράς λογαριασμού ύψους..35 εκατ ευρώ σε φορολογικό παράδεισο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριάκος,λέει,ετοίμαζε “βόμβα” Καϊλή και Λοβέρδου την άνοιξη.Θα τους έβαζε στη Νέα Δημοκρατία, αφού πιά στις 11 Ιανουαρίου 2023 θα έχει πραγματοποιήσει το μοναδικό όνειρο-στόχο του:Να είναι πρωθυπουργός μία τουλάχιστον ημέρα περισσότερο από τον πατέρα του, ο οποίος είχε μείνει πρωθυπουργός 3 χρόνια 6 μήνες και δυο ημέρες.
Στις 11 Γενάρη του 2023 ο Κυριάκος θα είναι πρωθυπουργός για 3 χρόνια 6 μήνες και 3 ημέρες.

Ανώνυμος είπε...

οπου διαφθορα ο μητσος πρωτος και ακολουθει ο τακης οικογενειακως!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

🤣🤣🤣 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ "ΒΓΗΚΕ" ΠΕΙΡΕ ΜΠΟΕΕΕΟΥΟΥΟΥΛΟ!
ΚΙΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...
ΤΟ 2019ΑΡΧΕΣ ΆΝΟΙΞΗΣ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ ΔΥΝΑΤΌΣ! ΚΡΌΤΟΣ! ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΙΟΜΩΣ... ΤΟ ΕΊΠΑΝ.ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΌΣ (ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΑ)
ΈΣΚΑΣΕ! ΣΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Η ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΙΓΜΉ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΉ! ΚΑΙ ΑΜΈΣΩΣ ΜΟΥ ΠΕ...💖🧠 ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΖΒΑΡΝΑ! ΣΆΡΩΣΗ!

ΤΩΡΑ ΣΧΌΛΙΟ 4:16
ΓΙΑ ΠΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΩΡΑ ΛΈΤΕ?

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΊΑ!


ΦΟΒΟΎ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ DNA🇬🇷

ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Ανδρουλάκης που είναι στην ευρωβουλή δεν ξέρει τίποτα από λόμπυ και πακέτα; Τόσο μαλάκας είναι;

Ανώνυμος είπε...

Η Εύα Καϊλή ξεκίνησε και παρέμεινε σε όλη την πολιτική της διαδρομή ένα «πολιτικό συμπλήρωμα». Παιδαριώδης πολιτικός λόγος, δημόσιες σχέσεις, δημοσιογραφία (Θού κύριε....) lifestyle της σημιτικής εποχής, λουλουδοπόλεμοι στα σκυλάδικα με επιχειρηματίες (αμέμπτου ηθικής πάντα) απογείωσαν την καριέρα της, γιατί ήταν το "νέο". Κατάπιε ακόμα και τους πατρόνες της, τους προσπέρασε και άρχισε να χτίζει "αυτόνομη πορεία" Και επειδή η αποθέωση του τίποτα δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, βρήκε στη φιλόξενη φωλιά των Βρυξελλών νέο πεδίο να ξεδιπλώσει το "ταλέντο" της. Την έκαναν μέχρι και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την βράβευσαν, την αποθέωσαν. Γιατί; Γιατί όλα αυτά τα πολιτικά τίποτα έχουν μάθει να "εξυπηρετούν". Τους προσφέρεις δόξα και χρήμα και είναι πρόθυμα για τις "δουλίτσες". Γιατί οι "δουλίτσες" είναι αγαπημένο σπορ στις Βρυξέλλες. Απλώς άλλοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι, όσο η Καϊλή, να φυλάνε την κασαδούρα σε σακκούλες στο σπίτι τους. Αν η οικ Καίλη , προσπάθησε να βγάλει 35 μύρια σε φορολογικό παράδεισο, όπως λένε, οι άλλοι Επαγγελματίες που έκαναν lobbying υπέρ ξένων συμφερόντων , πόσα έχουν βγάλει;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...