Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Δεν είναι φάρσα αλλά φαρσοκωμωδία

 

Πρωτοφανή όντως  αυτά που ρώτησε σε έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να θα τελειώσει την μέρα του ζωντανός και αν θα τον βρει υγιή η επόμενη ανατολή του Ηλίου!.Ο «Βρετανός» πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, έδειξε πως ζει κι αυτός εκτός πραγματικότητας και δεν μπορεί να κατανοήσει τον πόνο των φτωχών ανθρώπων, καθώς σε μία επικοινωνιακού τύπου κίνηση, σέρβιρε πρωινό σε άστεγο στον οποίο έκανε ερωτήσεις όπως «αν εργάζεσαι σε επιχείρηση, αν θες να εργαστείς στα χρηματοοικονομικά και αν έχεις σχέδια να πας κάπου να περάσεις τα Χριστούγεννα»!

 

Πεζοναύτες αντί για τα κάλαντα έψαλαν… Σάκη Ρουβά στον Αχιλλέα Μπέο (βίντεο)

 

Χαμός στο Twitter από το ευχητήριο μήνυμα του ΥΠΕΞ: Φοβάται και να αρθρώσει τη λέξη Χριστούγεννα – Μιλά αόριστα για «γιορτές»!

 

Κ.ΔΕΝΔΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”;

 

 Αφού μας πάνε για πολυθρησκευτική χώρα. Σε λίγο θα κόψουν και το καλές γιορτές, και θα λένε απλώς...καλά να περάσετε αυτές τις μέρες.

Τα Χριστούγεννα είναι μια αναγκαία γιορτή. Πρέπει να υπάρχει μία τουλάχιστον ημέρα του χρόνου η οποία θα μας υπενθυμίζει για ποιον λόγο βρισκόμαστε πάνω στον πλανήτη.

 

Σακελλαροπούλου: "Αυτές τις μέρες η σκέψη μας είναι στραμμένη στα παιδιά της Ουκρανίας"

 

Στο πλευρό των αστέγων, όχι μόνο τα Χριστούγεννα

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω νομιζα οτι ηταν καποιος τηλεοπτικος σεφ οταν διαβασα τον τιτλο και απλα κουνησα το κεφαλι μου.
Τον Μωχαμετ Σαλαχ τον ξερεις, αυτος που παιζει στη Λιβερπουλ, ο ανθρωπος ειναι μουσουλμανος. Εβγαλε φωτογραφια με τη συζυγο του και τις δυο μικρες του κορες μεσα στο σπιτι του διπλα απο ενα στολισμενο μπλε δεντρο γραφοντας Καλα Χριστουγεννα.

Ο electro-boom ειναι πυρηνικος φυσικος απο το Ιραν που ζει στον Καναδα, πρωτη φιρμα στο youtube, εφτιαχνε περυσι κατι Χριστουγεννιατικα λαμπακια, μπαινει μεσα στο δωματιο η μικρη του κορη, μπραβο μπαμπα φτιαχνεις τα λαμπακια για να στολισουμε το Χριστουγεννιατικο δεντρο, Καλα Χριστουγεννα μπαμπακα μου, Καλα Χριστουγεννα της λεει αυτος, γυρναει κοιταει την καμερα, τι Καλα Χριστουγεννα λεει αφου ειμαστε μουσουλμανοι χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα ποσο ομορφη εικονα μαζι με τα παιδια του και τη συζυγο του που ειναι και μουσουλμανοι στο κατω κατω, με τα χιλια προβληματα που μπορει να τους δημιουργηθουν και εδω οι δικοι μας αντιχριστοι φοβουνται να ψελλισουν μια τυπικη ευχη (για αυτους)

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/PremierLeague/liberpoul-i-xristougenniatiki-fwtografia-tou-salax/4347124

Ανώνυμος είπε...

Να τα μετα απο λιγες ωρες...

Στο «στόχαστρο» φανατικών μουσουλμάνων ο Μ.Σαλάχ της Λίβερπουλ – Για μια φωτογραφία με την οικογένειά του
Μουσουλμάνοι επέκριναν τον Σαλάχ για μια φωτογραφία της οικογένειάς του δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

https://www.pronews.gr/athlitismos/diethnes-podosfairo/sto-stoxastro-fanatikon-mousoulmanon-o-m-salax-tis-liverpoul-gia-mia-fotografia-me-tin-oikogeneia-tou-foto/

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΟΥΧΑΧΑΑ
ΠΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΜΠΑΛΟΔΕΝΤΡΟ(ΕΊΝΑΙ!)

ΞΎΠΝΗΣΑΝ ΒΑΣΙΛΆΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΙΔΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...