Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

«Ηλία....ρίχτου»

 

Με τραύμα απο σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο 16χρονος που κυνηγούσε η αστυνομία επειδή δεν πλήρωσε την βενζινη που έβαλε

 

Δικηγόρος 16χρονου Ρομά: «Πρόκειται για μια πραγματικά εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση»

 

Καρέ – καρέ το συμβάν στο βενζινάδικο: Ο 16χρονος φεύγει χωρίς να πληρώσει – Οι αστυνομικοί φεύγουν για καταδίωξη

 

Θεσσαλονίκη: Ρομά και αντιεξουσιαστές σπέρνουν το χάος, διαμαρτυρόμενοι για τον τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό

 

Ένταση και επεισόδια έξω από το Ιπποκράτειο - Μολότοφ στην Καμάρα

 

Εξάρχεια: Ένταση στη συγκέντρωση για τον Γρηγορόπουλο και τον 16χρονο Ρομά

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέα «ζαρντινιέρα». Τον πήγαν στο νοσοκομείο γιατί έπεσε στον τοίχο, αλλά εκεί του βρήκαν μια σφαίρα στο κεφάλι. Πάλι καλά που δεν είπαν ότι αυτοπυροβολήθηκε. Ακόμα μια φορά αυτόκλητοι σερίφηδες επιχειρούν να εφαρμόσουν την θανατική ποινή. Ακόμα μια φορά το θύμα είναι ανάμεσα στις ζωές που δεν μετράνε. Ακόμα μια φορά μας θυμίζουν ότι αν κλέβεις 20 € σε πυροβολούν στο κεφάλι, από 1εκ και πάνω σου στέλνουν αστυνομική συνοδεία.

Αγαπη Μονο είπε...

Αντε γαμησου ρε κομμουνι 5 Δεκεμβρίου 2022 στις 9:57 μ.μ. που πηρες τα ισα με το σκατογυφτο.
Εχουμε που εχουμε τα προβληματα μας με τους κλεφτες απατεωνες και προδοτες εχουμε και τους σκατογιουφτουτς.
Ας το διαλο σκατομαλακα.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε μα@λακα κωλ@ρχιδο κομμουνιστοσυμμοριτη. Επειδή δεν εφαρμόζεται δικαιοσύνη στα άνω στρώματα σημαίνει οτι θα πρέπει να επικροτουμε και τις ληστείες? Έχεις δουλέψει ρε τεμπελχανα αλληλέγγυε σε κάνα βενζινάδικο ή ντελιβερι και να τρέμει η καρδιά σου κάθε φορά που πρέπει να εξυπηρετήσεις την βρωμοφαρα αυτή? Να σου βγάζουν μαχαίρι για να αφήσεις τις πίτσες και τα λεφτά της βαρδιας σου ειδάλλως θα σε βρουν στα θυμαράκια? Δεν φταίνε οι γύφτοι όμως. Ούτε το κωλοκρατος. Εσείς οι λαθρολαγνοι αλληλέγγυοι θέλετε πρώτα κόψιμο. Χίλιες φορές εμφύλιος με σας

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που υπερασπίζεσαι τους γύφτους έχεις σκεφτεί τι θα γινόταν αν είχε ο γύφτος το βενζινάδικο και πήγαινες εσύ και έβαζες βενζίνη και έφευγες χωρίς να πληρώσεις; Θα σε κυνηγάγανε όλα τα τσιγγαναριά με τα Ντάτσουν και τις καραμπίνες και θα σε σκοτώνανε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν οι αριστεροί ότι οι γύφτοι ΔΕΝ ενσωματώνονται ούτε σέβονται κανέναν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το καθισιό τα επιδόματα η πρέζα το κλέψιμο και η εύκολη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα λοιπά δεν είμαστε ρατσιστές. Όταν τα σχόλια δεν είναι κατά των Ρομά, τα γράφουν κομμμουνιστοσυμμορίτες άπλυτοι και ανθέλληνες.Πάτα ρε πούστη Κιμ το κουμπί,.

Ανώνυμος είπε...

Ρομά που κλέβει ένα εικοσάρικο εκτελείται επί τόπου από το κράτος. Λαμόγιο που με τις πλατούλες του κράτους κλέβει εκατοντάδες εκατομμύρια γλεντοκοπάει με μετρέσες στην Μύκονο. Για να μην έχετε κενά. Λένε οι σχολιαστές για τους Ρομά που ζουν με επιδόματα, την ώρα που ανακοινώνει ο Κούλης ότι δίνει 600 έκτακτα ευρουλάκια σε αστυνομικούς και λιμενικούς . Άντε γειά ρε.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ θα θελατε να εισασταν σαν τους γιουφτους, κωλοελληνες μικροαστοι αλλα δεν μπορειτε...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΠΟΙΟΙ βρωμιαρηδεs αναρχοκομ μουνια ΚΕΕΡΦΑΔΟΥΔΕS ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ σφυριζοκλανεs οπεν σοσαετυ απαγορευται το κλασιμο δημοσιωs...βρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και άλλη κατηγορία. Των πουστηδων σαν και σένα

Ανώνυμος είπε...

Μισελληνα βρωμοαπλυτοαλβ@νε σου εύχομαι ολόψυχα να μπούνε δεητζηδες γύφτοι μέσα στο σπίτι της μάνας σου και οτι προκύψει

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΔΙΆΛΟΓΟΣ...(ΠΑΡΑΜΙΛΑ) ΩΣ ΣΧΌΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡ.ΑΝΑΓΝ.
🤔🤔🤔
ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

ΕΝΑΣ ΛΕΩ ΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ ΣΧΌΛΙΑ. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΥΤΑ ΕΝΤΩ.🤣🤪


ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΤΈΛΟΣ! 301 ΤΖΙΠΣΕΟΙ ΣΑΣ ΚΛΈΒΟΥΝ ΧΡΌΝΙΑ... ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΤΖΙΠΣΕΟΙ ΠΟΛΙΤΣΕΟΙ ΚΛΠ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


🗡️⚖️ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΟΎ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ

Μέντωρ είπε...

Ψιτ μεγάλε 5.46 Μάθε πρώτα καλά ελληνικά, και μετά να γράφεις τις .... φαντασίες.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως, νομιζω πως εχουμε παρα πολλα να διδαχθουμε απο τους γιουφτους περι αλληλεγγυης, στασης ζωης, δικαιωματων κτλπ.

Ανώνυμος είπε...

ρε πουστρακι 1:51 π.μ εαμομπολσεβικακι τρυπιο εχει πολυ καιρο που εκανεs αλλαγη φυλου ρε ψ@λοχυμενη κ@λ@τρυπιδα???ΟΥΣΤ αριστερε Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ!!!
Θερμη παρακληση μην βριζετε τα βρωμοκομ μουνιδια...ξερετε οτι το Γ@ΜΗΣΙ και το χρεοs δεν ξεχνιεται...αριστερs που την π@υτσαν την Ελληνικην εδοκιμασεν,αξεχαστη θα του μεινει...
ακομη θυμουνται την Π@@ΥΤΣΑΝ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ......Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΟ Κ@ΛΑΝΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠ@ΥΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ!
ΣΚ@Τ@ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΛΑΡΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ...ΤΑ'ΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΗΤΑΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΤ! 7:58 ΑΓΑΠΗΤΌ ΣΧΟΛΙΟ

Η ΛΟΓΙΚΉ ΕΊΝΑΙ Η ΤΈΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΊΑ !!!
🎁

Ανώνυμος είπε...

https://www.protothema.gr/greece/article/1316007/thessaloniki-roma-eisevalan-se-katastima-estiasis-sto-kordelio-tesseris-traumaties/


Μα να μην μπορούμε να μοιασουμε στους γύφτους...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο φίλος 8:05, μας είδα τους ελληναράδες -του πληκτρολογίου- τι κάναμε με τον Μάριο που πήγε από αδέσποτη γύφτικη σφαίρα ή τα κοριτσάκια στη Βέροια που τα πάτησε ο γύφτος. Φάρα του κώλου είμαστε, μόνο μαγκιά κλανιά....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...