Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Να το λέτε Ελληνικά! Δελτίο Σίτισης, λέγεται. Μην ντρέπεστε. Είχαν και οι γονείς σας στην κατοχή!


Επιχειρηματίας για το «food pass»: «Θα μας βοηθήσει πολύ γιατί θα μπορέσουμε να κάνουμε αυξήσεις»!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΟΎΛΕΜΑ! ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΑΡΤΑ ΛΈΓΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες μαγκισσες αλανια και λοιποι να εχετε Καλα Χριστουγεννα και τα μυαλα σε εγρηγορση, να δουλευει η κριση και η κριτικη και καλα υστατα χρονια- χλωμο το βλεπω, τεσπα, οσες μερες μας απομενουν, γλεντηστε τις. ΑΜΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΌΛΙΟ 3:08 ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ,
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

🤣🤣🤣 👍

Ανώνυμος είπε...

Πάω φαρμακείο. Ούτε υπερτασικο, ούτε φάρμακο για οστεοπόρωση, ούτε αντιπυρετικο ούτε αντιβιωση παιδικό σιρόπι. Ακούω τον Λουράντο, πρώτη φορά 40 χρόνια φαρμακοποιός τέτοιες τεράστιες ελλείψεις ειδικά στα φάρμακα για παιδιά. Δεν είναι αυτό κανονικότητα με επιτελικό κράτος;

Ανώνυμος είπε...

Τα εχουν πει για τις ελλειψεις φαρμακων πριν λιγα χρονια καποιοι ψαγμενοι ψεκασμενοι. Και καποιοι επιστημονες που τιμουν τον Ορκο τους τα εχουν δημοσιευσει. Να δεις τι θα παθουν οι διαβητικοι σε λιγο καιρο, παγκοσμιως ειναι 132 εκατομμυρια και η ινσουλινη θα μπορει να διοχετευεται σε λιγοτερους απο 42 εκατομμυρια, αυτα δεν ειναι δικες μου αποψεις, μεσα απο τις διεθνεις ιατρικες δημοσιευσεις προερχονται.
{Χθες ο Ρουμπινι στο τελος της ομιλιας του ειπε επισημως οτι σε λιγο καιρο το καθε βρωσιμο προιον θα εχει τσιπακι 5G, οπως αυτο το μπουκαλι νερο (που κρατουσε)...}
Μετρητα δεν υπαρχουν, ολα με πλαστικο χρημα...
Ποσοι προσετρεξαν για να να μπουν στην λιστα του οικογενειακου γιατρου? Οι περισσοτεροι... Οταν λοιπον το κρατος εχει το ιατρικο ιστορικο ολων των πολιτων του, μεσω των ηλεκτρονικων διασυνδεσεων και ελεγχει απολυτα τον κοσμο με ψηφιακο χρημα, οταν θα πας να αγορασεις μια τουρτα απο ενα ζαχαροπλαστειο και εισαι διαβητικος, θα σε μπλοκαρει να μην μπορεις να το αγορασεις... για το καλο σου!
Το ιδιο θα γινει και με τα τροφιμα, δεν θα μπορεις να αγορασεις ο,τι εσυ θελεις αλλα ο,τι θα σου επιβαλλει η ομαδα επιτηρησης του κρατους! Η κομπανια των Παγωνη Βλακοβασιλοπουλου και οι λοιποι που θα τους εχει δωθει το αξιωμα του γενικου Δερβεναγα!
Αλλα αυτα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας....

Ανώνυμος είπε...

🗣️ ΑΚΟΎΣΑΤΕ...Α! ΚΟΥΣΑΑΑΤΕΕΕ
ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ.
ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΆ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ.ΚΛΠ ΚΛΠ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΝΤΊΛΗΨΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...