Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ελεος....To δραστήριο Μπουμπούκι.























 


 

 

H «Καθημερινή» αποκαλεί ...«Καρνάβαλο» τον Άδωνη Γεωργιάδη

5 σχόλια:

HASAN είπε...

Γι αυτο κανει ο Μπουμπουκος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιάδης: Μετά τα εγκαίνια του πρώτου Εμπορικού Κέντρου της “Top Parks” του Ομίλου Φουρλή επισκέφθηκα και ένα κατάστημα «Μουστάκας», ένα ”Jumbo” και έναν ΑΒ-Βασιλόπουλο που ήταν εκεί δίπλα να δω πώς πάει η κίνηση στα καταστήματα αυτά εν όψει Χριστουγέννων. Εκεί φτάσαμε, να κάνει ο υπουργός δεύτερο μεροκάματο για να τα βγάλει πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ειχα παλια ενα θειό μηχανικαντζα, με πετυχαινει στο δρομο, που πας; στη δουλεια του λεω, κατσε να σε παω με το αμαξι μου λεει. Σταματησε σε τρια τεσσερα μηχανουργεια περιμενα σαν τον μαλακα. Τι εγινε ρε θειο του λεω; Ε να μη βγει ο καφες του μηνα!

Ανώνυμος είπε...

Καταζητειται απο το 1999 ο αδελφοs τηs Μανωλιδου κουνιαδοs του Αδωνι Γεωργιαδη!!!

O Καταζητουμενοs αδερφοs τηs Ευγενιαs Μανωλιδου παρων στο γαμο τηs!!!

Συγκαλυπτουν τον διεθνωs καταζητουμενο κουνιαδο του Αδωνι Γεωργιαδη!!!

Συνεχιζουν να συγκαλυπτουν τον διεθνωs καταζητουμενο Γιαννη Καραγιαννιδη,κουνιαδο του Αδωνι Γεωργιαδη,με πρωτοφανη νομικα τρυκ!!!

Μεγα σκανδαλο φαινεται πωs εχει ξεσπασει σχετικα με την υποθεση του διεθνωs καταζητουμενου απο την Interpol,Γιαννη Καραγιαννιδη,ο οποιοs κυκλοφορει ελευθεροs παρα το ενταλμα συλληψηs που εκκρεμει ειs βαροs του!!!

Καταζητειται ο κουνιαδοs του τηλεμπορα υπουργου Αδωνι Γεωργιαδη!
Διεθνωs καταζητουμενοs με ενταλμα συλληψηs απο την Interpol ειναι ο Γιαννηs Καραγιαννιδηs,αδελφοs τηs Ευγενιαs Μανωλιδου και κουνιαδοs του υπουργου υγειαs Αδωνι Γεωργιαδη ο οποιοs κυκλοφορει πιθανοτατα στην Αθηνα παρα το διεθνεs ενταλμα...!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΤΟΝ ΈΦΑΓΑΝ ΧΑΧΑΧΑΑΑ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...