Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ακάρ

Ο Χουλουσί Ακάρ για μία ακόμη φορά προσπάθησε να αντιστρέψει την πραγματικότητα κατηγορώντας την Ελλάδα για «προβοκατόρικες ενέργειες και ρητορική που τροφοδοτεί την αστάθεια», όσο και στο πεδίο με το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο «κόκκινο».

Χθες, η Τουρκία επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του «κράτους – ταραξία» πραγματοποιώντας ένα προκλητικό μπαράζ υπερπτήσεων πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά. Τουρκικά F-16 και Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη πέταξαν διαδοχικά πάνω από την Κίναρο, το Φαρμακονήσι, το Αγαθονήσι, τους Λειψούς και τους Αρκιούς.

Η Άγκυρα δεν σεβάστηκε ούτε το «μνημόνιο» που εφαρμόζεται σε θρησκευτικές εορτές και εθνικές επετείους και λίγα 24ωρα από τα Χριστούγεννα, απογείωσε 20 μαχητικά αεροσκάφη με σκοπό να φέρει τις δύο χώρες, για μία ακόμη φορά, στα πρόθυρα ενός ατυχήματος.

Η αντίδραση της Αθήνας ήταν άμεση, με το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας να σηκώνει αντίστοιχο αριθμό μαχητικών F-16 και Mirage 2000-5 για να διώξουν τους «εισβολείς» από τον Εθνικό Εναέριο Χώρο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ακόμη πολλαπλό «Lock On» με τους Τούρκους να διαμαρτύρονται ξανά επειδή τα αεροσκάφη τους «εγκλωβίστηκαν» από τα ραντάρ των ελληνικών μαχητικών. 

2 με 3 τρισ. κυβικά πόδια φ/α στη γεώτρηση «Zeus-1»

 

Τουρκία σε παράκρουση: Κατηγορεί την Κύπρο για «αύξηση των εντάσεων στην ανατολική Μεσόγειο»!

 

Ανησυχούν οι Γερμανοί: Έτοιμος να κάνει πόλεμο ο Ερντογάν με την Ελλάδα για να παραμείνει στην εξουσία

 

 

Πόλεμος στα σκαριά; Ιράν, Ρωσία, Κατάρ ακυρώθηκαν ως ενεργειακοί προμηθευτές Ευρώπης δεν απομένει παρά η Α Μεσόγειος, Αιγαίο ν΄αυτοκυρωθούν από έναν ακόμη πόλεμο ώστε οι ΗΠΑ να έχουν το μονοπώλιο! Σενάριο για επέκταση 12 ναυτικών μιλίων ως Μάρτιο που για Τουρκία είναι casus belli !!!

 

Παγκoσμιοποίηση της σύγκρουσης:Η Βόρεια Κορέα μπήκε στον πόλεμο – “Ξεκίνησαν οι αποστολές φορτίων όπλων προς Ρωσία και Wagner” λένε οι ΗΠΑ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τούρκοι Μογγόλοι δολοφόνοι γενοκτονοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...