Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΝ ΤΑ "ΒΡΗΚΑΝΕ" ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ με τον ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ



ΑΡΝΗΤΙΚΗ θα είναι η απάντηση του πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκου Καραχάλιου στην πρόταση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος πριν από μια βδομάδα του είχε προτείνει να μετέχει σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. Ο νεαρός πολιτικός από την πρώτη στιγμή βγήκε και δήλωσε ότι παραμένει στέλεχος της Ν.Δ. Παρά ταύτα το σύστημα Ρουσόπουλου, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι ο Καραχάλιος παζαρεύει την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του parapolitika.gr ο πρώην γραμματέας Σχεδιασμού τις επόμενες ημέρες θα βγει και με δημόσια δήλωσή του θα ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ν' αλλάξει διαμέρισμα στην κεντροδεξιά πολυκατοικία.

Ο Καρατζαφέρης εδώ και μήνες πιέζει τον νυν βουλευτή του κόμματός του Μάκη Βορίδη να μετακομίζει στην Ευρωβουλή. Ο Βορίδης, όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την εγχώρια πολιτική σκηνή.

"Όχι" από Καραχάλιο στην πρόταση Καρατζαφέρη

Κοροΐδο είναι? Να χρεωθεί και το φημολογούμενο «ευρωπαϊκό» σκάνδαλο που όπου να΄ναι σκάει. Με την ευκαιρία. Ποιος θα μας ενημερωσει, πόσοι είναι οι επιστημονικοί και άλλοι σύμβουλοι που έχει το ΛΑΟΣ στην ευρωβουλή; Μήπως μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα τους, η είναι «προσωπικά δεδομένα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...